The Entertainer obre la seua primera botiga a Espanya

La cadena de botigues de joguines anglesa, The Entertainer ha obert la seua primera botiga Poly al Centre Comercial Arena, a València

Després d'adquirir l'empresa espanyola Poly en 2018, The Entertainer s'ha canviat el nom la seua botiga Poly a València amb l'experiència de marca completa de The Entertainer i va obrir les seues portes a el públic el passat 11 de maig. El 22 de maig està previst un esdeveniment de gran inauguració amb moltes sorpreses.

La botiga mostra el compromís i la inversió de The Entertainer al mercat espanyol i introdueix així la seua fórmula per aconseguir la millor experiència de compra. The Entertainer Arena adoptarà moltes de les pràctiques de venda que porten 40 anys funcionant al Regne Unit, com les demostracions de producte i les animacions amb els personatges favorits dels xiquets, mantenint la diversió i la màgia en cada visita dels clients, en línia això sí, amb les actuals mesures de seguretat de distanciament social.


La botiga marca la futura expansió de la marca The Entertainer a Espanya amb plans d'introduir més botigues a les regions espanyoles.

Gary Grant, fundador i president executiu de The Entertainer va dir: "Este és un moment molt emocionant per a The Entertainer. Portem operant a Espanya amb les nostres botigues Poly des 2018 i invertint fortament en el mercat espanyol, però ara és el moment perfecte per presentar The Entertainer els espanyols. Hem passat 40 anys perfeccionant la nostra experiència única per al client i estem molt emocionats de portar esta experiència completa a Espanya perquè les famílies la gaudisquen".

The Entertainer València és una fita important per a les nostres operacions a Espanya i estem entusiasmats amb el desenvolupament i el creixement de The Entertainer en tot el país durant els pròxims mesos i anys".


Quant a The Entertainer

 

The Entertainer va ser fundada el 1981 a Amersham, Buckinghamshire, pel matrimoni Gary i Catherine Grant, els quals, juntament amb dos dels seus fills, inculquen la força motriu i la missió de: "Ser la botiga de joguines més estimada pels xiquets el públic en general". En l'actualitat, segueix sent la major cadena familiar de botigues de joguines de Regne Unit, amb un total de 171 botigues.

Gary Grant va ser nomenat entre les 100 persones més influents en Retail 100 de l'any passat 2020.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Saps que drets tens si cancel·les una reserva de les teues vacances?" "No tot són males notícies: El servei que és un 47% més barat en plena pandèmia"