Les espectaculars imatges del cotxe supersònic més ràpid del món

El vehicle ha superat els 800 km/h però està previst que bata el rècord del món de velocitat arribant fins als 1.609 km/h
El cotxe supersònic més ràpid del món pot arribar fins als 1.609 km/h | Bloodhoud Land Speed Record

Les imàtgens parlen per si soles. L’equip britànic Bloodhound Land Speed Record (Bloodhound LSR) ha estat treballant en un ‘cotxe’ que serà capaç de batre el rècord mundial de velocitat arribant fins als 1.609 km/h.

De fet, de cotxe en té ben poc. Este vehicle especial té la forma d’un coet i ja s'ha provat amb èxit en el desert del Kalahari, en Sud-àfrica, després de què conseguira arribar als 806 km/h.

De moment, esta velocitat és la mitat de la xifra a la que els participants del projecte aspiren arribar. Es preveu que, durant les següents fases de l’experiment, Bloodhound arribe a trencar l’actual rècord que Andy Green va assolir en 1997 ara farà més de 20 anys, quan va arribar als 1.228 km/h. De fet, segons informa ‘The Verge’, el mateix pilot serà l’encarregat de pilotar el ‘cotxe supersònic’ per tal de batre el seu antic rècord.

Nou rècord mundial l'any que ve

El projecte té la intensió d’arribar fins als 1.609 km/h al llarg del 2020. El ‘coet terrestre’ va ser presentat per primera volta en Londres el 2015. Este vehicle disposa d’un motor Rolls-Royce que s’utilitza en els avions de combat Eurofighter Typhoon, d’una potència de 133.151 cavalls.

El cotxe també està equipat amb tres sistemes de frens diferents, set extintors d’incendis i 500 sensors. Les rodes de metall del Bloodhoud són capaces de donar 170 voltes per segon. La part exterior del vehicle està feta principalment de fibra de carboni i inclou un aleró de 198 centímetres d’alt que assegura que el cotxe es mantinga estable.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mercadona retira el seu dolç nadalenc més popular" "Les noves apostes de Bershka en la seua última col·lecció"