Glovo i Carrefour arriben a un acord per a oferir comandes de supermercat, a domicili, en 30 minuts

Esperen que les compres siguen «més ràpides, fàcils i efectives»
Glovo anuncia que s'alia amb Carrefour | València Diari

 

Glovo i Carrefour s'han aliat per a oferir comandes de supermercat a domicili en 30 minuts, segons han anunciat les companyies en un comunicat. Els usuaris de l'aplicació podran demanar la compra de fins a 2.500 articles de Carrefour a través de Glovo, inclosos productes frescos, de supermercat i articles de salut, bellesa i neteja.

El servici, que preveuen que estiga disponible a partir del setembre, es podrà utilitzar en Espanya, França, Itàlia i l'Argentina. I, de fet, València serà la primera ciutat de l'estat a on es podrà utilitzar esta opció de Glovo, juntament amb Sevilla, segons han apuntat fonts properes a l'empresa.

El CEO i cofundador de Glovo, Oscar Pierre, ha dit que estan creixent de forma «forta i ambiciosa» i que volen que les compres siguen «més ràpides, fàcils i efectives».

El nou pla de Glovo noqueja als repartidors

El nou pla de Glovo cap als repartidors els ha noquejat. La companyia ha retallat la puntuació dels ‘riders’ que treballen per a l’empresa amb l’objectiu de crear més personal de caràcter autònom de 40 ciutats de tota Espanya. Els efectes immediats no han tardat en vore’s, ja que la plantilla ha perdut excel·lència i, per tant, la capacitat d'arreplegar i entregar les comandes i guanyar diners.

De fet, este dimarts, la companyia va anunciar que obre «la seua plataforma a establiments amb repartidors propis en més de 40 ciutats espanyoles en les que no operen amb els seus ‘riders’, com Cadis, Huelva, Lugo, Pontevedra i Segovia». D'eixa manera, quan un client accedisca a l’aplicació rebrà una notificació en la que s’informa que la comanda serà entregada pel comerç associat. A més, es notificarà el temps estimat per fer efectiva l’entrega.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"AL·LUCINA: La desconeguda funció de WhastApp que et serà molt útil" "Els greus perills que podria comportar l'última aplicació de moda"