La innovadora col·lecció de Zara per a este Nadal

Zara aposta per vestits, malles, faldes i bruses amb lluentons i tonalitats brillants per a este Nadal
Imatge de la col·lecció 'Dance Dance Dance' de Zara | Zara

En menys d’un mes, el Nadal ja haurà arribat a les nostres cases i les festes amb familiars i amics ompliran estes dates tan senyalades. És per això que Zara s’ha posat les piles i ja ha tret a la venta tot un aparador de dissenys de festa per a que te pugues arreglar durant les pròximes festes.

 

'Dance Dance Dance', la nova col·lecció per a celebrar el pròxim Nadal

Imatge de la col·lecció 'Dance Dance Dance' de Zara | Zara

Els vestits carregats de lluentons i brillantors són els protagonistes d'esta nova col·lecció de festa anomenada ‘Dance Dance Dance’, amb la que podràs lluir un ‘look’ festiu i elegant per a cap d’any i per a Nadal; la proposta de la firma Zara és molt àmplia i inclou un ventall molt diferent de propostes, que van des dels mini vestits cenyits fins a les bruses sofisticades, en tonalitats daurades, bronzes i platejades, per a que pugues anar amb pantalons o malles a qualsevol festa.

 

Imatge de la col·lecció 'Dance Dance Dance' de Zara | Zara

El color negre, com no podria ser d’una altra manera, predomina en esta col·lecció, ja que és combinable al 100% i aporta un toc elegant en tots els 'looks'. Tot i això, des de Zara, ens arriben propostes amb colors més vistosos i peces de roba en tons blaus, morats i roses.

 

D'esta manera, en Zara trobaràs una gamma molt àmplia de roba de festa per a lluir estes festes dins del teu propi estil, tant si eres de vestit llarg com curt o si eres més de malles i brusa; totes les propostes estan presents en esta fascinant col·lecció per a Nadal ‘Dance Dance Dance’  i, a més a més, en una gran varietat de talles.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Publiquen les imatges del cotxe supersònic més ràpid del món" "Mercadona retira el seu dolç nadalenc més popular"