Cauen el 1r i el 2n premi de la Loteria en dos municipis valencians

El primer s'ha venut en Benifaió i el segon, en la Pobla del Duc
El primer premi ha caigut en Benifaió | Google Maps

Després de l'eufòria pel sorteig de la Grossa de Nadal, la Loteria Nacional ha tornat a repartir sort pel territori valencià. En concret, ha caigut el primer premi en Benifaió, en la comarca de la Ribera (València), en l'Administració del carrer d'Almussafes número 8. Un premi que està dotat amb 300.000 euros a la sèrie i 30.000 al dècim.

El número premiat ha sigut el 39.785reintegraments 5 - 1 - 0. A demés, este premi ha estat molt repartit per tot l'Estat, ja que també ha caigut en les províncies de Burgos, Càceres, Cantàbria, Guipúscoa, Lugo, Madrid, Múrcia, Navarra i Saragossa.

El segon premi està dotat amb 60.000 euros a la sèrie i 6.003 al dècim. El número guanyador ha sigut el 10.650 i també ha caigut en la província de València, concretament en l'Administració del carrer d'Ausiàs March número 7 de la Pobla del Duc, en la Vall d'Albaida.

Este premi també ha estat molt repartit per Espanya, ja que s'ha venut en Càceres, Huelva, Jaén, Las Palmas, Lleida, Madrid, Múrcia, Pontevedra, Santa Cruz de Tenerife, Tarragona i Valladolid.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"5 recomanacions dels pediatres per a estes festes" "Vídeo: Una reportera valenciana, agraciada amb la Grossa"