La Loteria Nacional del dijous cau en un poble valencià

El segon premi del sorteig del 26 d'agost ha sigut venut parcialment a La Pobla del Duc i en diverses localitats de menys de 5.000 habitants
Cau part del segon premi en la Pobla del Duc   | Viquipèdia

El segon premi de la Loteria Nacional d'aquest dijous 26 d'agost (60.000 euros per sèrie) ha caigut en la localitat valenciana de La Pobla del Duc, una localitat de tot just 2.500 habitants situada a la comarca de La Vall d'Albaida (València). El número agraciat és el 89.600 i ha sigut molt repartit per tota Espanya. També sigut venut a Molina de Segura (Múrcia), Santa Cruz de Tenerife, Mataró (Barcelona), Talaván (Càceres) Jédula (Cadis), Barbastre (Osca), Icod l'Alt (Tenerife), L'Orotava (Tenerife), Tacoronte (Tenerife), i La Pineda (Tarragona).

El primer premi (300.000 euros a la sèrie) ha sigut per al número 61999, que ha sigut venut en Santa María de Guia (Las Palmas), Manacor i Madridejos (Toledo). Els reintegraments han sigut per als números 1, 2 i 9.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mercadona obrirà les seues primeres botigues a Lisboa" "Set consells per a evitar intoxicacions alimentàries a l'estiu"