Cauen el 1er i el 2n premi de la Loteria Nacional en cinc municipis valencians

Els bitllets s'han venut en Aspe, Xàbia, Torrent, València i Alacant
La Loteria Nacional ha tocat en fins a cinc localitats valencianes | Cedida

De nou, la sort cau en el territori valencià. El sorteig de la Loteria Nacional d'este dijous, 31 d'octubre, ha tocat en fins a cinc localitats valencianes diferents. La capital valenciana, a més, ha sigut premiada per partida doble, ja que s'han venut en diferents administracions tant el primer com el segon premi.

1er premi en Aspe, Xàbia i València

Els bitllets amb el número 21933, guanyadors del primer premi de la Loteria Nacional, s'ha venut en dos localitats alacantines: Aspe, en la comarca de l'Alt Vinalopó, en l'administració núm. 1 de la plaça Major; i Xàbia, en la comarca de la Marina Alta, en l'administració núm. 2 de la Ronda Nort, número 4. A més, este primer premi, dotat amb 300.000 euros, també s'ha repartit en l'administració 'La Zaidia', en el número 17 del carrer amb el mateix nom, de València.

2n premi en Torrent, València i Alacant

D'altra banda, el bitllet del segon premi, dotat amb 60.000 euros i amb el número 01417, s'ha venut en dos administracions de la ciutat de València: en el carrer de Jesús número 94 (Sara Maria Tordera Ruiz) i en el número 2 del carrer de Conca Tramoyeres. Este segon premi també ha caigut en la capital alacantina, en l'administració núm. 18 del carrer de la Churrica, número 23, i en la localitat valenciana de l'Horta, Torrent, en l'administració núm. 4, en el carrer dels Sants Patrons, número 33.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estos centres comercials estaran oberts en Tots Sants" "Demà baixen el preu d'uns 1.300 medicaments"