Mercadona llança la seua nova Crema de Tofu

La cadena d'alimentació valenciana avança en la seua aposta per la tendència veggie amb aquest producte especialment valorat pels quals no consumeixen lactis

Mercadona, la companyia de supermercats valenciana, ha presentat la seua nova Crema de Tofu, sota la seua marca Hacendado, de la qual ven més de 1.600 terrines diàries d'aquest producte que comercialitza en envàs de 200 grams al preu de 2 euros.

Tal com explica l'ensenya valenciana, es tracta d'un producte que "és especialment valorat pels quals no consumeixen lactis i opten pel tofu com a alternativa vegetal o, simplement vulguen gaudir també d'una crema amb aquest ingredient".


Mercadona recomana el "seu producte amb melmelada, salmó, alvocat o fruita seca, és ideal en torrades, sandvitxos i canapès. A més, dóna cremositat a postres, pastissos, salses o qualsevol mena de plat", afig.

El tofu és un producte l'origen del qual està en la cuina oriental i s'elabora a partir de la soja. La Crema de Tofu Hacendado és elaborada pel Proveïdor Totaler Frías Nutrición en la seua planta de Burgos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mercadona obrirà les seues primeres botigues a Lisboa" "Set consells per a evitar intoxicacions alimentàries a l'estiu"