Mercadona retira un dels productes estrella de la campanya de Nadal

El dolç havia tingut una gran acollida entre els clients
La cadena de distribució ha eliminat el tortell de reis apte per a vegans i sense gluten de les seues estanteries | MERCADONA

Fa dos setmanes Mercadona va sorprendre a tota la clienta amb un nou producte: un tortell de reis sense gluten i apte per a vegans. D'esta manera, la cadena de distribució incorporava este dolç al seu ampli ventall de productes nadalencs. Un tortell de reis que aporta 330 kcal per cada 100 grams i que està format per aigua, midó de blat de moro, midó de tapioca, sucre, margarina vegetal i oli d'essència de taronja i llimona, midó d'arròs i farina de quinoa.

El producte, que es podria trobar en la secció de pastisseria, va ser tot un èxit. El tortell de reis vegà de 350 grams es comercialitzava pels diferents establiments de la cadena a través d'una caixa i a la venda per 7 euros, a diferència dels altres tortells de nata, trufa o crema de 4 a 8 euros. Este producte ha deixat d'estar a la venda.

Els clients de Mercadona es queden sense tortell apte per a vegans

Després d'unes setmanes amb una gran acollida, el tortell de reis apte per a vegans i sense gluten ha desaparegut de les estanteries. Molts clients s'han preguntat en les xarxes socials perquè no trobaven el producte i finalment Mercadona ha respost a la pregunta amb el seu perfil oficial: «Vam tindre este tortell a la venda en unes poques botigues a tall de prova. Actualment, estem treballant per tindre un tortell amb estes característiques que ens comentes per la pròxima campanya de Nadal 2021. Este Nadal no estarà disponible. Gràcies».

Cal recordar, que en estos últims anys el número de persones vegetarianes i veganes ha anat en augment. Concretament i segons Climaterra un 10% dels espanyols ja té una alimentació principalment vegetal, és a dir, que 3,8 milions de persones han eliminat de la seua dieta la carn a causa del maltractament animal i la conservació del medi ambient.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Este és l'horari de Mercadona durant el pont" "Sanitat retira un lots d'un producte d'higiene per contaminació"