Un milionari nou gràcies a l'Euromilions en Picassent

El 2n premi de la Loteria Nacional ha tocat en una comarca pròxima
El ciutadà de Picassent s'ha fet milionari esta mateixa nit gràcies a l'Euromilions | Pixabay

L'Euromilions ha tornat a deixar premi en el territori valencià. Esta volta, d'un milió d'euros. Un veí del municipi de Picassent, en la comarca de l'Horta Sud (València), ha sigut premiat amb 'El Milió' en el sorteig d'este divendres 14 d'agost.

El bitllet encertant d'El Milió' ha sigut validat en el Despatx Receptor número 81.160 de Picassent, que es troba en el carrer de la Penya, número 2. El codi guanyador d'este sorteig ha sigut el CZM64763. Cal destacar que este afortunat s'emporta directament 1 milió d'euros gràcies al codi que cada un dels bitllets de l'Euromilió té assignat. D'esta manera, encara que no s'haja endevinat cap dels números de la combinació guanyadora, només en tindre el codi guanyador, ja es conseguix la xifra milionària.

Per la seua banda, en este sorteig no hi ha hagut cap bitllet guanyador ni de primera categoria ni de segona. Els dos únics guanyadors han sigut dos afortunats d'Andalusia (Huelva) i les Canàries (las Palmas), que han conseguit el premi de tercera categoria, valorat en 36.797,93€. La combinació guanyadora ha sigut la següent:

9 - 10 - 19 - 42 - 49

Estreles: 4 - 12

D'esta manera, l''Europot' se situa en més de 60 milions d'euros, que podria endur-se un únic encertant en el pròxim sorteig de l'Euromilions.

2n premi de la Loteria Nacional en la Ribera

A demés de l'afortunat picassentí que ja és milionari des d'ahir, un altre valencià ha conseguit hui un bon pessic de sort. I és que, segons el sorteig d'este dissabte 15 d'agost de la Loteria Nacional, hi ha hagut un altre valencià guanyador. Es tracta de l'encertant del número 88241, que ha caigut sancer en Riola, en la comarca de la Ribera (València). El despatx que ha repartit el premi està situat en l'avinguda de l'Oest, 1, i el premi ha sigut de 12.000€.

Els qui han acertat el 1r premi, amb el número 54708, han estat repartits entre les Balears, la Rioja i Andalusia. Els guanyadors d'este premi han conseguit 60.000€ per bitllet.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'Euromilions d'este dimarts deixa premi en el territori valencià" "Cau el primer premi extraordinari de la Loteria en Gandia"