Netflix, utilitzada com a reclam d'una nova estafa per Internet

Este nou cau de 'Pishing' pretén accedir a les dades bancàries dels usuaris de Netflix
Per tal de donar més credibilitat a l'estafa, els estafadors utilitzen el logo de Netflix | València Diari

 

Una de les plataformes de continguts televisius més famoses, Netflix, ha sigut utilitzada com a reclam d'una nova ciberestafa. Segons ha informat l'Oficina de Seguretat de l'Internauta, els ciberestafadors utilitzen una sèrie de correus electrònics a on s'incita a l'usuari de la plataforma a actualitzar les seues dades bancàries. D'eixa manera, els ciberestafadors poden accedir als comptes bancaris dels usuaris estafats. Eixa classe de ciberestafa és coneguda com a 'Pishing'.

El fals «actualització de la forma de pagament»

Per tal de poder detectar eixe cas de 'Pishing' és imprescindible fixar-se en el títol del presumpte document enviat: «Actualice su información de pago hoy». D'eixa manera, et volen fer creure que existix algun problema amb el cobrament del servici de Netflix i que, per tant, s'han d'actualitzar les dades bancàries. 

Si la víctima cau en l'estafa, la web fraudulenta indica, després que haja modificat les dades, que en un període breu de temps rebrà un SMS amb un codi que s'haurà d'introduir per tal de confirmar l'operació. Un codi que no arribarà mai, ja que els ciberestafadors hauran complit el seu objectiu d'obtindre l'accés a les dades bancàries.

En el cas que s'haja sigut víctima d'este nou cas de 'Pishing', es recomana que s'avise immediatament a la sucursal bancaria per tal de poder evitar que els estafadors facen la sostracció de diners del compte bancari de la víctima. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rebaixen el preu de 16.000 medicaments" "Retiren unes lentilles del mercat per causar lesions en la còrnia"