El nou producte estrella de Mercadona que molts esperaven

Es tracta d'una crema barata, de qualitat, i, sobretot, limitada
Mercadona s'està fent d'or gràcies a la quarantena | València Diari

Si bé Mercadona ens ha seguit sorprenent durant el confinament amb nous productes com la llimona Verna, esta volta ho fa amb un producte d'edició limitada que estem segurs que arrasarà. La companyia valenciana sol causar furor amb els seus productes cosmètics que, tot i tenir un preu econòmic, oferixen resultats increïbles. I pareix que este serà un producte que s'omplirà de comentaris positius en Internet.

Es tracta d'una col·lecció limitada del Concentrat Meso-Anticel·lulític, i està a la venda en la secció de Perfumeria, tant en línia com en tendes físiques, des de finals del mes de març.

Segons ha explicat Mercadona a través d'una nota de premsa, és un tractament que combat intensivament la cel·lulitis gràcies a la seua triple acció lipolítica, reestructurant i reafirmant. Ve en format de 14 vials de vidre per a aplicar-los cada dia o barrejar-los amb la teua crema hidratant habitual.

Les característiques i components de la crema

Este producte es caracteritza pels principis actius que té. La cafeïna i la carnitina aporten a la pell una acció lipònica i crema greix. D'altra banda, té extracte de fulla i carxofa, que es caracteritza per ser tonificant i drenant.

També té silici orgànic, oli de soja, àcid hialurònic de baix pes molecular i centella asiàtica: tots estos principis es caracteritzen per tindre un efecte reestructurant i remodelant. A demés, el concentrat també té vitamines A, C, E i B3 (antioxidants), extracte d'arrel de cúrcuma Longa i 'Epigalocatequinalato', que tenen una acció renovadora i antioxidant.

També té 'quelant' del ferro, que «elimina el ferro acumulat en excés en el teixit greixós (responsable de la inflamació de la cel·lulitis)» i per ribosa, que accelera el metabolisme de les cèl·lules. En definitiva: un còctel format amb els millors principis actius per a ajudar a reduir a la cel·lulitis.

Té un preu de 8,50 euros i forma part d'una col·lecció exclusiva de només 100.000 unitats. I, per descomptat, és de la marca Deliplus, el Proveïdor Totaler de Mercadona.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Mercadona rebaixa el 25% de molts productes bàsics" "Els experts avisen del que està passant ara mateixa en els supermercats"