Els nous aperitius de Mercadona que estan arrasant

La cadena de supermercats ha tret este estiu nous aperitius que han triomfat entre els consumidors
Estos són els snacks de Mercadona que triomfen en ple estiu | Pixabay

L'aperitiu està present en totes les reunions socials amb amics i família. Des de les olives fins a les tradicionals papes, qualsevol snack sol estar acompanyat d'una beguda refrescant que fa dels reencontres amb amics una trobada molt més plaentera.

Segon ha avançat 'Levante-EMV', n'hi ha més o menys aliments saludables, però el que és evident és que a tot el món li agrada provar nous productes i sabors. En este sentit, la cadena valenciana de supermercats Mercadona, ha tret una nova línia d'aperitius que triomfen entre els consumidors.

L'snack saludable d'edamame i soja és el producte estrela de la companyia de l'empresari valencià Juan Roig. Es tracta d'una mescla de fesols de soja, blancs, verds i negres, torrats amb un poc de sal. Este nou snack s'ha convertit en un dels articles més sol·licitats, amb més de 6.000 unitats diàries venudes.

Este producte ha causat sensacions al voltant dels amants de l'aperitiu, ja que acompanyen l'snack amb ensalades, aportant un toc cruixent. 

D'altra banda, Mercadona ha tret al mercat unes noves creïlles fregides ondulades amb sabor de formatge, que són un clàssic al costat d'una bona cervesa gelada. D'este aperitiu, l'empresa valenciana ha conseguit vendre 11.000 bosses diàries. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un milionari valencià nou gràcies a l'Euromilions" "L'Euromilions d'este dimarts deixa premi en el territori valencià"