Un participant guanya més de 48 milions d'euros en el sorteig d'Euromilions

El bitllet guanyador ha sigut validat en el Regne Unit
El premi de primera categoria eren més de 48 milions d'euros | Twitter - @tuloteroApp

El passat dimarts 3 de desembre va acabar amb una meravellosa sorpresa per un ciutadà del Regne Unit, que poc sabia que la seua vida canviaria. Es tracta del guanyador de primera categoria del sorteig d'Euromilions, que es va endur a casa 48.061.132 euros.

La combinació guanyadora ha sigut 32-31-38-18-48. Estrelles: 12-4. La combinació d’El Millón ha sigut ZSR18374. El pròxim sorteig d'Euromilions comptarà amb un premi de 17 milions d’euros per a aquell qui acerte la primera categoria (5+2).

Espanya, un país amb sort

Espanya és el segon país a on més voltes ha tocat este premi, amb un total de 82 ocasions. En juny de l'any 2016 va ser en la localitat madrilenya de Coslada, a on un únic guanyador es va endur un premi de més de 85 milions d'euros. En agost, la sort va caure en Sevilla, amb un premi de 54,8 milions en la capital andalusa. Durant 2017, es van repartir dos premis més: 29 milions d'euros en Palma de Mallorca i 25 milions en Badalona (Barcelona). El gener d'aquell any, la sort va tornar a caure en l'estat espanyol, esta ocasió en Irun, a on un guanyador es va endur un premi de 25,8 milions d'euros.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat finançarà per primera volta l'anell vaginal" "Estafa: No tornes la telefonada a estos números"