El 1r premi de la Primitiva en Mislata i el 2n premi de la Loteria en Algemesí i València

La Primitiva ha deixat més d'un milió d'euros i la Loteria, 12.000 euros per dècim
Administració 'El gat negre' de Mislata, a on s'ha validat el bitllet de la Primitiva premiat | Google Maps

 

El sorteig de la Primitiva d'este dissabte, 5 d'octubre, ha deixat un premi de més d'un milió d'euros en Mislata, en la comarca de l'Horta (València). El guanyador ha encertat sis números i ha validat el seu bitllet en l'Administració de Loteries número 5 de Mislata, conseguda com la del 'gat negre'

No hi ha hagut cap guanyador de la Categoria Especial, és a dir, sis encerts i reintegrament, pel que, en el pròxim sorteig, es posarà en joc un pot de 6.700.000 euros que es podria endur només un jugador que encerte la Primera Categoria Especial.

La combinació premiada de la Primitiva d'este dissabte 5 d'octubre de 2019 està formada pels números 02, 07, 21, 24, 30 i 42. El complementari és el 32 i el reintegrament el 8.

El segon premi de la Loteria, venut en València i Algemesí

Part del segon premi de la Loteria Nacional d'este dissabte es queda en casa, ja que els dècims premiats s'han venut en Algemesí —en la ribera Alta (València)— i en la ciutat de València. El sorteig tenia un primer premi de 60.000 euros per dècim i un segon de 12.000 euros per dècim.

L'Administració de Loteria número 3 d'Algemesí, en el carrer d'Albalat 44, i la número 41 del carrer del Baró de Càrcer (avinguda de l'Oest) coneguda com a 'La Puríssima' són les administracions que s'han encarregat de vendre els dècims premiats amb el número 12.305.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Retiren més de 1.000 ous contaminats de salmonel·losi consumits en bars" "L'última novetat de WhatsApp que permetrà estalviar-se molts problemes"