Rescata el vestit 'low cost' de Zara que es va esgotar en unes hores

La reina Letizia va estrenar esta peça l'octubre de 2017 i que es va vendre per 49,95 euros

La reina Letizia ha représ la seua agenda institucional este dimecres amb una cita molt especial, l'acte commemoratiu del ‘Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja 2021’, que ha presidit.


L'esdeveniment, enguany sota el lema, "De la societat per a la societat", serveix per a posar de manifest la importància del seu personal i dels seus voluntaris, que salven vides i assisteixen a comunitats vulnerables a tot el món.


Un acte en el qual ha sigut premiada Concha Velasco per ser una de les millors i més primerenques ambaixadores de la Creu Roja i en el qual Letizia s'ha decantat per un dels seus abillaments 'low cost' més virals dels últims anys: el seu vestit midi de flors de Zara.


Una peça que va estrenar l'octubre de 2017 i que no va tornar a posar-se, almenys públicament, fins a l'estiu passat, quan va viatjar fins al País Basc dins del tour nacional post confinament.


Un vestit d'estampat floral vintage en colors pastel sobre fons verd, amb llarg midi, entallat en la cintura i mangues bollades. En el seu moment es va vendre per 49,95 euros i es va esgotar a les poques hores que ho lluïra la mare de l'hereua per primera vegada.


Per a rematar el seu look, la reina etizia ha apostat per uns elegants salons de pell en color rosa pàl·lid amb còmode taló d'Hugo Boss, el seu inseparable anell de Karen Hallam i els seus afavoridors pendents en forma de flor de Yanes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els millors productes de Mercadona per a regalar pel Dia de la Mare" "Podria canviar moltes coses: L'anunci de Mercadona que s'implementarà en tots els súper"