Sanitat alerta sobre unes barretes energètiques pel seu mal etiquetatge

Les barretes contenen avellanes no declarades en l'etiqueta
En l'etiquetatge no s'indica que les barretes energètiques contenen avellana | ISOSTAR

 

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESN) ha alertat sobre el mal etiquetatge de les barretes energètiques de xocolate i guaranà de la marca ISOSTAR procedent de França. En les etiquetes no s'informa de tots els ingredients que componen el producte.I és que les barretes contenen avellanes no declarades en el seu etiquetatge.

El producte implicat i que, per tant, no disposa d'un correcte etiquetatge és la barreta energètica 'pulse' de xocolate i guaranà de la marca ISOSTAR de 23 g, en envàs de sis unitats, número de lot 21813169 10:31 amb data de consum preferent 03/01/2020.

Ha entrat des de França

El producte en qüestió ha sigut fabricat a França i distribuït en Espanya des d'un establiment català. Fins ara, es desconeix la seua distribució, és a dir, a quins supermercats o punts de venda ha pogut arribar i Sanitat ha assenyalat que la investigació continua oberta.

Per això s'ha informat d'este fet a les autoritats competents autonòmiques, a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Nacional i a través del Sistema d'Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos comunitari. 

Com a mesura de precaució, Sanitat recomana que «aquells consumidors al·lèrgics a les avellanes que puguen tindre el producte anteriorment en sa casa, s'abstinguen de consumir-lo». No obstant això, ha assenyalat que el consum del producte no comporta cap risc per als altres consumidors. 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Obri les portes el Museu del Videojoc" "LLISTA: Les 5 cremes solars més recomanades"