Sanitat retira uns lots de desodorant contaminat

La web de l'empresa explica com fer la devolució dels productes
Han retirat tots els lots | Pixabay

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (Aemps) ha informat de la retirada del mercat del desodorant 'Byly Bio dermo roll-on' per contaminació microbiològica.

S'ha procedit a la retirada del mercat i a la recuperació dels lots 0707 i 0708 d'este cosmètic per la presència del microorganisme Pseudomona aeruginosa, i s'ha recomanat als consumidors que disposen d'alguna unitat que es dirigisquen a l'establiment a on el van adquirir per a la seua devolució.

En una nota, l'Aemps ha explicat que els Laboratoris Byly els han comunicat la retirada voluntària dels citats lots en detectar la contaminació i que han iniciat la recuperació dels consumidors.

La citada empresa ha explicat, a través de la seua pàgina web, de com procedir per a la devolució del producte. Les mesures adoptades per l'empresa han sigut comunicades a les autoritats sanitàries de les comunitats autònomes per a la seua difusió i actuacions oportunes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau el primer premi de la Primitiva en una localitat valenciana" "Cau un premi de l'Euromilions en una localitat valenciana"