Cauen tres premis de la Bonoloto en el territori valencià

Cada bitllet encertat està dotat amb 8.976,02 euros
Cauen tres premis de la Bonoloto en el territori valencià | Granada Hoy

La Bonoloto ha deixat un total de tres premis en el territori valencià en el sorteig d'este dijous, 11 de març. Concretament, els guardons han caigut en administració número 3 de la localitat de Crevillent, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant); en la número 2 de la localitat de Llíria, en la comarca del Camp de Túria (València); en la número 101 de la ciutat de València.

Els tres encertants són d'un premi de Segona Categoria (5 encerts + complementari), dotat amb 8.976,02 euros per bitllet, ja que hi ha hagut cinc encertats en total. Els altres premis han caigut en la ciutat de Burgos i en Madrid.

Per la seua banda, hi ha hagut un encertant de Primera Categoria, que ha sigut en La Palma de Gran Canària, i s'ha emportat un premi total de 3.353.209,89 milions d'euros.

La combinació guanyadora ha sigut:

24-3-49-8-34-4

Reintegrament: 6

Complementari: 10

Sorteig Bonoloto

La BonoLoto és un joc d'atzar regulat per Loteries i Apostes de l'Estat (LAE) d'Espanya, basat en la tradicional loteria de números o primitiva. El sorteig s'efectua diàriament de dilluns a dissabtes (exceptuant diumenge) a les 21:30 hores en el Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l'Estat situat al carrer Capità Haja, número 53 de Madrid. L'edat mínima per a participar en el sorteig és de 18 anys.

Reglament i premis

Cada setmana es fan sis sortejos independents, de dilluns a dissabte (excepte diumenge). Cada aposta té un valor de 0,50 euros, sent el sorteig més econòmic de tots els que fa Loteries i Apostes de l'Estat. Existixen dos modalitats de joc, una diària, en la que el bitllet se segella únicament per al sorteig del dia, i és obligatori fer un mínim de dues apostes iguals o diferents, i una altra setmanal o d'abonament, en la que el bitllet se segella per a tots els sortejos de la setmana corresponent (o els que resten després de la data de segellament del bitllet si es fa amb la setmana començada).

En esta modalitat no hi ha imposició sobre el número d'apostes. En cada aposta simple s'han de marcar sis números diferents entre l'1 i el 49. En segellar el bitllet el terminal generarà un número aleatori entre el 0 i el 9 que correspondrà al Reintegrament.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Bonoloto deixa un premi en una localitat valenciana" "La Grossa de la Primitiva deixa un premi en una localitat valenciana"