Trucs per a desconnectar del WhatsApp estes vacacions

Estos senzills consells evitaran que, sense desinstal·lar l'aplicació, els missatges t'interrompen el descans
Trucs per a desconnectar de WhatsApp estes vacacions | Cedida

 

Amb l'estiu i el bon oratge arriben les anhelades vacacions, l'època que tots necessitem per a desconnectar i relaxar-nos de la faena, els estudis o, fins i tot, dels amics i familiars. Però moltes voltes és pràcticament impossible poder oblidar el dia a dia amb els missatges i notificacions que ens arriben al mòbil i els incomptables whatsappss dels grups de la faena, companys o clients. Però, gràcies a alguns senzills trucs podem agarrar les vacacions amb calma sense haver de desinstal·lar l'aplicació.

La forma més radical: forçar la parada

Este  truc ens servirà per a no haver de borrar el WhatsApp del nostre dispositiu mòbil però conseguir inhabilitar l'aplicació totalment. La funció s'activa accedint a Configuració > Aplicacions > WhatsApp i clicant Força la parada. D'esta manera, encara que tinguem l'aplicació instal·lada, no funcionarà durant el temps que tinguem l'opció activada.

Evitar les temptacions i borrar les dades d'inici de la sessió

Una de les formes més comunes és eixir de l'aplicació i borrar les dades d'inici de la sessió, de manera que no tindrem accés als missatges ni als xats fins que tornem a entrar amb el número de mòbil o usuari. Es podria fer a través de Configuració > Emmagatzematge > Aplicacions > WhatsApp i, una volta dins, Borra les dades.

Amb estos trucs no cal desinstal·lar l'aplicació | Whatsapp

 

IMPORTANT: En esta opció és recomanable tindre una còpia de seguretat dels xats i missatges si no els volem perdre. Si es borren les dades sense còpia de seguretat, es borraran els missatges!

El truc més senzill: silenciar l'aplicació

Silenciar l'aplicació és la manera més senzilla i comuna d'evitar les molèsties de WhatsApp, ja que permet continuar utilitzant l'aplicació. Si no vols que et molesten les notificacions o un grup en concret, però vols continuar parlant i rebent els missatges de familiars, amics o de la parella, és una bona opció.

L'únic que cal fer és desactivar les notificacions, encara que, si entrem en l'aplicació, els rebrem igualment. Per a fer-ho, cal entrar en Configuració > Aplicacions > WhatsApp > Notificacions i ahí podrem triar l'opció que s'adeqüe més: bloquejar totes les notificacions, fer que vibren, etc.

Ara només cal triar la solució que més ens agrade, oblidar els whatsapps i disfrutar de l'estiu i del merescut descans. Bones vacacions!

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els greus perills que podria comportar l'última aplicació de moda" "ALERTA SANITÀRIA: Nou avís per un aliment que pot afectar als xiquets"