Un veí de Castelló s'endú més d'1,7 milions d'euros en la Primitiva

El pot per al pròxim sorteig se situa en 20,5 milions
El pot se situa en 20,5 milions d'euros per al pròxim sorteig | Cedida

L'amo d'un bitllet de la Primitiva validat en Castelló de la Plana cobrarà més d'1,7 milions d'euros com a únic encertant de Primera Categoria (sis encerts) en el sorteig celebrat este dijous. El bitllet ha sigut validat en el Despatx Receptor número 23.085, situat en el carrer de Ribelles Comín de Castelló, segons ha informat Loteries i Apostes de l'Estat.

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva celebrat este dijous, 9 de gener, ha estat formada pels números 3, 19, 34, 36, 44 i 48. El complementari ha sigut el 4 i el reintegrament, el 3.

El pot se situa en 20,5 milions d'euros

En este sorteig, no hi ha hagut bitllets encertants de Categoria Especial (sis encerts i reintegrament), pel que el pot generat que es posarà en joc en el pròxim sorteig de la Primitiva, i que només es podrà endur un únic encertant de Primera Categoria amb Categoria Especial, se situa en 20,5 milions d'euros.

Com que no hi ha hagut bitllets encertants de Segona Categoria (cinc encerts i complementari), l'import destinat a esta Categoria passa a incrementar el de la immediata inferior, és a dir, la Tercera Categoria (cinc encerts i complementari), premiada amb 4.160 euros, que ha tingut 198 encertants.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Comerços valencians demanen canviar les dates de les rebaixes i limitar els productes" "Sanitat activa tres alertes sanitàries per productes distribuïts en el territori valencià"