WhatsApp prepara una nova funció per a que els missatges s'autodestruisquen a soles

La companyia no ha donat informació sobre la data de llançament
WhatsApp pretén incorporar una nova opció que permitisca que els missatges s'autodestruisquen | Cedida

 

L'aplicació de missatgeria WhatAapp està continuament treballant en noves opcions, esta volta pareix que està preparant una novetat que pot ser molt interessant de cara a la privacitat dels usuaris i que podria estar disponible en les següents actualitzacions. Després de què molts usuaris ho demanaren, finalment pareix que l'empresa està treballant en una opció per a que els missatges desapareguen automàticament sense deixar rastre, segons informa la pàgina especialitzada 'WaBetaInfo'.

Segons les mateixes fonts, esta opció només es trobaria, per el moment, en els xats en grup. L'opció apareix en la configuració de grup i es diu 'Desaparició de missatges', de manera que, una volta s'activa esta opció, tots els missatges que s'envien en aquell xat s'autodestruïxen en cinc minuts o una hora, segons l'opció que elegisca l'usuari.

Es preveu que també siga per als xats privats

Tot i que de moment se sap que serà segur per als missatges en xats grupals, gràcies a unes filtracions de captures de pantalla, el portal creu que l'opció es podrà trobar de la mateixa manera en missatges privats. A part d'esta novetat, a diferència d'ara que quan s'elimina un missatge apareix un text informatiu que et diu que s'ha eliminat un missatge, no eixirà cap missatge, és a dir, desapareixeran sense deixar rastre.

Actualment, esta funció encara es troba en el que els tècnics de la companyia anomenen fase 'Alpha', és a dir, en una fase de desenvolupament en la que s'utilitza un grup reduït d'usuaris a tall de prova per a que en comproven la viabilitat. Una tècnica molt utilitzada per diferents aplicacions abans de publicar les noves funcions. Lamentablement, el fet que es trobe en una etapa tan poc avançada ens deixa entendre que els usuaris hauran d'esperar a tindre-la, de fet, la companyia encara no ha anunciat cap data aproximada.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Retiren 16 coneguts medicaments a nivell valencià per risc de càncer" "El calendari de diumenges i festius oberts per al 2020"