Adara deixa tirat a Gianmarco per Nadal i estarà al costat d'Hugo Sierra

La jove seguirà vivint amb Hugo Sierra en el domicili que compartixen en Mallorca
Adara en 'GH VIP 7' | Telecinco

Després de saber que esta nit Gianmarco Onestini estarà al plató de 'Sábado Deluxe', ara ha sigut Adara qui ha volgut dir la seua i gràcies a una entrevista que es publicarà dilluns amb la revista Lecturas, hem pogut saber què en pensa la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 7' sobre alguns dels temes que la rodegen. Si fins ara era l'italià qui donava per trencat l'idil·li, ara és Adara la que estaria reculant i s'ho estaria pensant, pel moment.

Adara, convertida en protagonista de la portada de la revista Lecturas, sorprén amb un primer titular on explica que de moment, seguirà vivint amb Hugo Sierra en el domicili que compartixen en Mallorca. A més, afegix que Gianmarco haurà d'esperar fins que es resolguen tots els problemes que té amb la seua actual parella. 

Una volta la concursant es troba fora del concurs, ha explicat que si poguera tornar enrere no tornaria a besar-se amb Gianmarco dins del concurs. Se n'ha adonat que això ha fet molt de mal a qui fins ara era la seua parella i afegix que això és l'últim que voldria, fer mal al pare del seu fill. Amb molts interrogants, la relació a tres d'amor encara té moltes entregues per a regalar-nos.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Adara, guanyadora de 'Gran Hermano Vip 7'" "Reapareix Eva González davant d'un dels seus pitjors moments de la seua vida"