Alba Carrillo i Santi Burgoa han trencat la seua relació. Sembla que hi ha una tercera persona

Segons algunes informacions, Alba estaria coneixent a algú molt pròxim: "Treballa en Mediaset"

Formaven una de les parelles més boniques del panorama espanyol, però després de dos anys de relacióAlba Carrillo i Santi Burgoa haurien decidit posar fi a la seua història d'amor. La col·laboradora del 'Fresh' i el presentador de Telemadrid han passat per diverses crisis, però, segons informacions del programa de Telecinco "Socialité", una possible infidelitat hauria posat el punt final i definitiu.

<

>


Suposadament, qui hauria sigut infidel?


Segons el programa conduït per Maria Patiño, esta vegada seria la propia Alba Carrillo la que hauria trobat la il·lusió en una altra persona molt pròxima a ella, ja que, segons les nostres fonts, es tractaria d'un company de Mediaset. A través d'una imatge en les seues xarxes socials, la col·laboradora anunciava feliç la seua solteria: "Soltera una altra vegada!". Significa esta imatge d'Alba que torna a estar soltera però feliç en companyia d'un nou amor?".

<

>


Ja no se segueixen en les xarxes socials

En qüestió de dies Alba i Santi han deixat de seguir-se en les xarxes socials i han posat terra pel mig, alguna cosa que no ha sorprés alguns companys de Mediaset: "Jo ja em feia olor que alguna cosa havia passat entre ells per com veia últimament a Alba", expressava María Patiño.

<

>

<

>

Els passadissos de Telecinco testimonis del seu amor

Alba i Santi es van conéixer en els passadissos de Mediaset quan tots dos col·laboraven en diferents programes del grup, entre ells va sorgir en qüestió de dies un gran feeling que els ha fet estar junts durant una mica més de dos anys, dos anys en què no han parat de dedicar-se mostres d'afecte a través de les xarxes socials.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Miguel Bosé: 'No pense fer concerts per a gent amb mordassa'" "El missatge de Dulceida a Alba Paul pel seu aniversari després d'eliminar la foto"