Ana Obregón rep un altre fort cop, la pèrdua de sa mare

La presentadora i actriu abatuda després d'acomiadar a la seua mare en el tanatori

Dies després de complir-se el primer aniversari de la mort del fill d'Ana Obregon, l'actriu torna a sofrir un gran cop, la mort de la seua mare. L'actriu eixia destrossada este dissabte del tanatori de La Paz, en la localitat madrilenya de Tres Cantos, ocultant el seu rostre amb les mans i recolzada en les seues germanes Celia i Amalia. Molta fortalesa i una forta unió és el que han demostrat tindre la família García Obregón. Les tres es mostraven trencades de dolor, però serenes i demostrant que continuen sent inseparables.


La família García Obregón més unida que mai


Amb mascareta negra i ulleres de sol del mateix color es podia veure a una Ana Obregón després de la terrible garrotada que ha sofert la seua família. Mentre eixia de la vetlla i rebia el condol dels periodistes allí presents, les seues germanes caminaven amb ella agafant-la de la cintura fins a arribar al cotxe en el qual van abandonar el tanatori madrileny. Li acompanyava, com quasi sempre, la gargantilla amb el nom del seu fill Aless.

Ana, Celia, Juancho i Javier, els cinc fills d'Ana perden a un referent, a qui sempre ha estat amb elles, recolza'n-los en tot el que podia. També deixa a un home destrossat com és l'empresari Antonio García el seu gran amor durant prop de 70 anys. La mare d'Ana Obregón ja havia patit diferents baches de salut en els últims anys. En 2015 va sofrir un vessament cerebral quan es trobava a la casa familiar que tenen a Mallorca i dos anys més tard es va sotmetre a una cirurgia cardíaca. Sempre ha estat molt unida al seu nét Aless, qui va tenir un preciós gest amb ella després de superar l'ictus, ja que a través de la seua empresa de màrqueting va crear una associació per a ajudar a pacients que hagen sofert un vessament i no tinguen recursos per a pagar un tractament adequat.

En el mes d'abril la matriarca dels García Obregón va patir de salut estant una setmana ingresada a l'hopital i en el que els seus fills no la deixaren cap moment. Ana Obregón li va dedicar unes paraules en el seu instagram i inclús ens mantenia al tant de l'estat de salut de la seua mare.

<

>
"Hui és el primer dia en un any que no plore de ràbia, ni de dolor, ni de tristesa", deia llavors. Ara, torna a enfrontar-se a una dolorosa pèrdua, però, de nou, no ho fa sola sinó amb l'afecte de tots els que li envolten. Igual que feren fa poc més d'un any quan tots es bolcaren amb Ana Obregón que acomiadava al seu fill després de dos anys tractant-se contra el càncer, els germans han tornat a formar una pinya per a donar l'últim adéu a la seua mare.

<

>
Huí Ana Obregón a través del seu Instagram també ha deixat unes paraules per a la seua mare i el seu fill.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ïñigo Onieva ha sigut pillat amb una altra dona i enfonsarà a Tamara Falcó" "Pedro Sánchez crida a Rocío Carrasco per donar-li el seu suport"