Ana Rosa sorprèn amb les seues paraules sobre el documental de Rocío Carrasco

La periodista ha recordat que hem de sentir tota la història abans de fer judicis
Ana Rosa Quintana ha opinat públicament sobre els dos primers episodis del documental de Rocío Carrasco | Telecinco

La repercussió mediàtica que ha tingut el documental 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva’ estrenat en Telecinco diumenge passat 21 de març, ha sigut brutal. No hi ha espai tant televisiu com de premsa escrita que no es faça ressò de les declaracions de Rocío Carrasco. Per fi, la filla de 'la més gran' trencava el seu silenci després de 25 anys sentenciada sense haver sentit la seva versió.

Ara, molts es tiren les mans al capdavant i es penedixen d'haver sigut còmplices del turment que ha patit Rociíto, però altres es mantenen ferms en les seues conviccions. Tal és el cas d'Ana Rosa Quintana que, tot i el testimoniatge desolador de Rocío Carrasco, seguix sense convèncer-li del tot.

Ana Rosa Quintana pren partit després del documental de Rocío Carrasco

'El programa de Ana Rosa' començava este dilluns 22 de març, fent un repàs sobre els dos primers episodis del documental de Rocío Carrasco. Dos primers lliuraments a on vam vore a una dona destrossada i completament enfonsada. Les seues declaracions van generar desassossec i van remoure consciències provocant que la gent comence a qüestionar-se si la versió d'Antonio David Flores com a pare perfecte i marit exemplar és certa.

Ana Rosa ha començat confessant que es creu a Rocío Carrasco, però que no és correcte jutjar a una persona sense un judici previ, alguna cosa que han fet tots els mitjans de comunicació amb la filla de Rocío Jurado. «Les coses han canviat molt en 25 anys i tampoc pots condemnar a una persona sense judici. Jo mateixa he pensat que no explique que no veges als teus fills en 10 anys. Però potser n'hi ha. Antonio David ha parlat molt però ara cal sentir a Rocío Carrasco».

No obstant això, la presentadora no ha dubtat a assenyalar a Rocío Carrasco com la principal culpable de la seua actual situació: «Em crec el seu testimoniatge i la seua veritat, però el fons és molt complicat de vore. Ella no ha estat molt ben assessorada, ha intentat tot judicialment i ha mantingut viu este odi» ha explicat. Per a Ana Rosa «les víctimes són els xiquets».

«Li pot crear un sentiment de culpabilitat molt gran»

Ana Rosa Quintana ha afirmat que desconeixia completament l'estat actual de Rocío Carrasco. Li ha impactat en gran manera saber que es troba en tractament psiquiàtric i com això pot perjudicar els néts de Rocío Jurado: «Desconeixia el quadre mèdic que té, té un quadre molt important, no sé com repercutirà en ella, en els seus fills... és difícil valorar vore a una persona sofrint i explicant que sofrix» ha opinat.

La periodista es mostra ansiosa per saber ara com reaccionarà Rocío Flores després de conèixer la veritat de la seua mare i assenyala que el testimoniatge de Rocío Carrasco sobre la raó que li va portar a prendre la determinació de posar fi a la vida, podria passar-li factura a la seua filla: «No sé com ho haurà pres la filla, li pot crear un sentiment de culpabilitat molt gran» ha dit Ana Rosa.

«Està intentant salvar-se a si mateixa després d'haver tocat fons» ha declarat sobre Rocío Carrasco i la raó d'haver trencat el seu silenci després de 25 anys. I afegix: «No es pot culpabilitzar a la filla, la xiqueta és una víctima». Ana Rosa Quintana ha defensat en més d'una ocasió com una mare no pot tindre contacte amb els seus propis fills i s'ha mostrat reticent a l'hora d'entendre les raons de Rocío Carrasco.

D'ací ve que, encara que puga entendre la situació de la filla de Rocío Jurado, seguisca sense poder comprendre el distanciament entre mare i fills. A Ana Rosa, les llàgrimes de Rociíto no li han fet canviar d'opinió i encara necessita saber molt més abans de sentenciar definitivament a Rocío Carrasco.

Tot i això, cal recordar que este només ha sigut el començament de la seua història i Carrasco va gravar més de 60 hores de documental. En les pròximes setmanes s’espera que explique el vertader motiu de la separació definitiva amb els seus fills i la raó per la que ha decidit callar durant més de dos dècades, deixant que els mitjans de comunicació i el seu exmarit la criticaren sense cap prova. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sara Carbonero i Iker Casillas anuncien la seua separació" "L'escena final de 'La Isla de las Tentaciones' que ha fet botar totes les alarmes"