Anirà Isabel Pantoja a les noces d'Anabel Pantoja?

Kiko Rivera i Isa Pantoja si acudiran a les noces d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez

El programa de Telecinco 'Socialité' ja sap quina és la decisió d'Isabel Pantoja respecte a les noces de la seua neboda Anabel: finalment, la cantant no assistirà a l'esdeveniment. La celebració serà a l'illa de la Graciosa i la Pantoja ha optat per declinar la invitació de la seua neboda. Serà per què els seus fills sí que van?, quin serà el motiu vertader?

<

>

Quines seran les causes de l'absència d'Isabel Pantoja en les noces de la seua neboda Anabel?

Jesús Manuel ha confirmat la informació en 'Socialité' i la seua presentadora, Maria Patiño també s'ha mostrat coneixedora de l'absència de l'artista en les noces. Estes són les causes que podrien haver-la portat a prendre esta decisió.

En primer lloc, Isabel Pantoja a penes se separa de la seua mare donya Ana i acudir a l'esdeveniment a les illes Canàries li portaria a estar molt temps lluny d'ella.

En segon lloc, no voldria anar a un esdeveniment en el qual també estarà el seu fill, Kiko Rivera.

Kiko Rivera i Isa Pantoja sí han confirmat la seua assistència a les noces de la seua cosina.

<

>

<

>

Maria Patiño dona una exclusiva

María Patiño ha donat una informació que assenyala a Kiko Rivera com un dels protagonistes de la pròxima tardor: "Sorprendrà a tots i a la seua pròpia família, i sobretot a este negoci".
 

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les Campos tremolen davant la presència a Espanya de 'Bigote Arrocet'" "Tom Brusse s'obri en canal: 'Quan estiga soltera, lluitaré per ella'"