El missatge d'Antonio Banderas a Julia Otero: Tot anirà molt bé

L'actor ha enviat un emotiu missatge d'ànim a Julia Otero en la seua tornada a la ràdio després d'haver-se allunyat dels micròfons per a centrar-se en la seua lluita contra el càncer
Julia Otero i Antonio Banderas | Julia Otero

Mesos després que la periodista Julia Otero anunciara que es retirava temporalment de les ones després que li diagnosticaren càncer, ha tornat a 'Julia en la Onda' també de manera temporal i, entre altres missatges d'ànim ha rebut el d'Antonio Banderas, qui l'ha sorpresa des del Festival de Venècia on està presentant la comèdia 'Competència Oficial'.

"Julia, soc Antonio Banderas i estic en el festival de Venècia presentant una pel·lícula que es diu ‘Competencia oficial’, que espere que s'estrene prompte i que és una comèdia", començava dient l'actor, que ha volgut manar tot el seu ànim a la periodista en el programa.


"Et desitge, no et desitjaré sort perquè tot anirà molt bé, estaràs molt bé d'ací a poc i espere que ens vegem. Et vaig conéixer fa relativament poc temps i no ens hem tornat a veure des de llavors. A veure si ens reunim prompte i em fas una entrevista", ha dit, convidant-la a fer-la en el seu teatre, on li agradaria que vera el musical 'Company', per al qual li té reservada la millor cadira.


"Espere que sigues allí. La millor cadira de la casa la tens reservada, així que espere veure't des de l'escenari i dedicar-te una cançó", ha dit Banderas abans d'acomiadar-se.

Julia Otero li ha agraït el bonic detall que ha tingut l'actor amb ella i rememora la vesprada de 2018 en la qual es van conéixer, quan ella estava moderant una xarrada en la qual participava Banderas.

Julia Otero anunciava que li havien diagnosticat càncer

 

Cal recordar que el dilluns 22 de febrer Julia Otero va comunicar en el seu programa de ràdio que patia càncer. “Sempre dic que cal cridar a les coses pel seu nom i m'aplique al conte”, explicava la coneguda presentadora de 61 anys.


"La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies", explicava la periodista. "No és fàcil, però ací estem. A les coses cal cridar-les pel seu nom", comentava fermament la presentadora.Julia Otero: "Si caus set vegades, alça't huit"

 

El dia de la seua tornada a la ràdio, Julia Otero va donar el següent consell als seus oïdors: "si caus set vegades, alça't huit; és un missatge que vull compartir amb les persones que estan travessant una tempesta, siga la que siga.

Ací està la ràdio per a parlar-los, acompanyar-los i per a fer-los riure, plorar, pensar... seguim com sempre, som ambicioses i guerreres".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Maria Teresa Campos fa una petició a través de la seua filla Terelu Campos" "Raquel Mosquera contradiu a Rocío Carrasco"