Antonio David Flores serà investigat per alçament de béns

Els tribunals han denegat el recurs d'apel·lació que va presentar l'exguàrdia civil i finalment, serà investigat per ocultar els seus ingressos a la justícia durant l'any 2012.
Antonio David s'enfronta a un inesperat revés judicial | València Diari

 

Antonio David Flores segueix amb els seus periples amb la justícia. Fa uns mesos, es donava per finalitzada la pugna judicial que mantenia amb la seua exdona Rocío Carrasco, quan aquesta el va demandar per presumptes maltractaments, dels quals Antonio David va ser exonerat, i per tant va eixir amb una ‘victòria’ judicial que li ha durat poc. Aquesta vegada, la justícia no està al seu favor i l’investigarà per un presumpte delicte d’alçament de béns.

 

La justícia tomba el recurs d'apel·lació d'Antonio David Flores

L’Audiència Provincial de Madrid ha decidit finalment, tot i el recurs d’apel·lació que havia presentat Antonio David Flores, jutjar-lo per presumptament, haver ocultat els seus ingressos l'any 2012 amb l’objectiu de declarar-se insolvent, per a així no fer-se càrrec dels diners que li reclamava la justícia.

 

D’aquesta manera, hauria aconseguit burlar a la justícia en el seu moment, tot i que ara haurà de traure comptes amb els tribunals, ja que l’Audiència Provincial considera procedent la seua investigació: «Existeixen indicis suficients del delicte d’alçament de béns investigat, conclusió a què s’arriba després d’analitzar l’abundant documentació incorporada al procediment i la declaració del querellat».

 

Així és com el Jutjat ha tombat el recurs que l’exguàrdia civil havia presentat al·legant que tot era resultat d’un intent de venjança personal per part de la seua exdona, Rocío Carrasco, amb l’única finalitat de «linxar-lo públicament» pel simple fet de què els fills comuns de la parella havien decidit anar a viure amb son pare i no amb sa mare.

 

Antonio David va afirmar que tot era una venjança personal | Valencia Diari

 

Els tribunals no han vist indicis de la suposada venjança personal citada per l'exguàrdia civil, així que el jutge ha decidit desestimar el recurs d’Antonio David Flores, cosa que suposa la primera alegria per a Rocío Carrasco en tots aquests anys de lluita en els tribunals, on majoritàriament, ha eixit perdent.

 

L’últim revés judicial per a Rocío Carrasco va ser quan el jutge que portava el seu cas per suposats maltractaments psicològics continuats per part de la seua parella Antonio David, va decidir arxivar la causa. Després d’aquesta decisió judicial, Rocío ha presentat diversos recursos que han sigut desestimats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Isabel Pantoja podria no entrar a 'Supervivientes' per problemes de salut" "Sara Carbonero sorprén amb un nou 'look' de Zara"