Antonio Tejado confirma una sorprenent notícia

Són molts els testimonis disposats a destrossar els plans d'Antonio Tejado
Antonio Tejado ha desvelat una notícia bomba | GTRES

Si fa uns mesos coneixíem la decisió d'Antonio Tejado d'allunyar-se de la televisió per a recuperar-se dels problemes de salut que patia, hui ha tornat a estar de nou d'actualitat per haver confirmat una informació relacionada amb la seua vida sentimental. L'excol·laborador de 'Sálvame' ha viatjat fins a París per a passar uns dies amb la seua parella, Marina Rodríguez.

Este viatge tenia un objectiu que anava més allà de disfrutar d'uns bonics dies amb la seua parella. Tejado havia preparat tota una posada en escena per a expressar-li a la seua parella una intenció, que segons pareix, desconeixia. Tejado, amb la Torre Eiffel com a únic testimoni, es va declarar a la Marina Rodríguez i li va demanar matrimoni. Ella va acceptar i de seguida li va donar la notícia a la seua família més pròxima.

  

Segons han explicat, esta boda arribarà cap a l'estiu i estaran convidats alguns famosos de la televisió com, per exemple, María Patiño o Rafa Mora, amics del nebot de María del Monte.

Baix l'ombra de la infidelitat

'Sálvame' ha oferit, esta vesprada, testimonis que demostrarien infidelitats d'Antonio Tejado cap a la seua parella i futura dona, Marina Rodríguez. Alguns col·laboradors han volgut parlar amb ell però Antonio ha decidit no pronunciar-se, excusant-se amb què està retirat del món de la xicoteta pantalla. Una afirmació que no concorda amb les fotos que hauria venut a la revista 'Semana' anunciant la seua futura boda. En els pròxims dies, la situació se li podria complicar al col·laborador, cosa que podria fer trontollar els plans de futur que tan content anunciava.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Raquel Bollo se sincera i desvela una notícia bomba" "Ix a la llum la raó de la crisi sentimental entre Adara Molinero i Hugo Sierra"