L'atracció entre dos de les concursants de 'GH VIP' que ha passat desapercebuda

Les càmeres del programa no van captar cap de les actituds que es van relatar ahir
Alba Carillo, Noemi Salazar i Estela Grande | Telecinco

L'últim debat de 'Gran Hermano VIP' servia per a mirar amb lupa algunes de les conversacions que s'havien produït dins de la casa entre els diferents concursants. Este fet va portar a què el programa buscara una conversació que tenia com a protagonista a Mila Ximénez, a on confessava a les seues companyes que havia detectat una relació amb un mínim d'atracció entre dos concursants.

Davant d'esta confessió, els altres participants van voler saber més i ella va respondre que ho explicaria fora del concurs. Després de vore el vídeo, Jordi González li va preguntar pel tema i ella va preferir no donar més dades. Ràpidament, Noemí Salazar va ser la que es va voler clavar i compartir la informació amb tots els espectadors del programa.

La carpeta entre Estela i Adara

Salazar va dir que des que van presenciar el bes en la prova de Bollywood entre Estela i Adara, va vore que Estela tenia una actitud diferent cap a la seua companya i que, segons com, s'entenia que hi havia un sentiment que anava molt més allà que la d'una bona amistat. Estela, preguntada per este tema, ho va negar i va aprofitar per a fer un al·legat cap a totes les seues companyes a on aplaudia el concurs que havien fet totes i cada una d'elles.

De fet, esta possible carpeta secreta no seria l'única entre dos dones. En el seu moment també es va especular entre la relació que hi havia entre la periodista Irene Junquera i Alba Carrillo. Però esta es va desactivar en el moment que Junquera va eixir del concurs i va visitar el plató de 'Sálvame' per a negar-ho.

També pots llegir

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: La 'cobra' de Gianmarco i Adara, protagonista del seu reencontre" "El 'carxot' de Kiko Matamoros a Makoke després de la ruptura amb Tony Spina"