Bárbara Rey, ingressada d'urgència en un hospital una altra vegada

Feia pocs dies que la mare de Sofía Cristo eixia de l'hospital després d'ingressar per Covid


Bárbara Rei torna a estar ingressada en un hospital, així ho ha publicat la revista ‘DIEZ MINUTOS’ en excluiva.


Cal recordar, que l'actriu fa només uns dies rebia l'alta després de superar les complicacions per coronavirus.
En la vesprada d'ahir, Bárbara va haver d'acudir a urgències de la clínica Quirón de Marbella en sentir-se molt mal i presentar febre molt alta el que va preocupar els seus éssers estimats.


Bárbara, acompanyada per la seua filla, Sofía Cristo, va arribar al centre mèdic i els metges, després de comprovar l'estat de la pacient, van decidir procedir al seu ingrés hospitalari com a prevenció per a poder arribar a un diagnòstic. I és que fa només uns dies, l'actriu era donada d'alta en este mateix hospital després de les complicacions ocasionades després de contraure el coronavirus.

L'equip mèdic estima que el Covid no pot ser el motiu del seu delicat estat de salut, però hi ha la possibilitat que sí que siguen les seues seqüeles o una malaltia per determinar.

La seua filla, el seu gran suport

Bárbara estava acompanyada per la seua filla, Sofía Cristo, a la qual, en el moment de l'ingrés de la seua mare, es va poder veure molt preocupada. Davant l'anterior ingrés de la seua progenitora, Sofía va viatjar de Madrid a Marbella per a estar amb la seua mare que té una casa en esta localitat malaguenya.

Juntes, quan Bàrbara va rebre l'alta, van tornar a la seua casa de Marbella i la DJ continua al costat de la seua progenitora a la qual està molt unida i no se separa del seu costat.

Des de les seues xarxes socials, Sofía agraeix als seus seguidors els missatges de suport i afecte que rep i que l'ajuden a mirar cap endavant amb optimisme i esperança.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La por més gran de Rocío Flores al descobert" "El milionari negoci de Rosalía amb el que triomfa fora de la música"