Belén Esteban trenca l'amistat amb Mariví, la seua amiga íntima

La causa de la ruptura podria ser una forta discussió de la que es desconeixen els motius
Belén Esteban i Mariví haurien posat fi a una amistat de tota la vida | ValènciaDiari

 

Belén Esteban acaba de perdre una de les seues millors amigues amb qui mantenia una relació d’amistat incondicional des de fa més de 40 anys, Mariví Panadero, després d’una forta discussió que ha suposat el punt final a la seua amistat.

 

Adéu a 40 anys d'amistat

Tal com informava el dilluns el portal 'Cotilleos', el que pareixia una amistat totalment consolidada i sincera, amb dos amigues íntimes inseparables i molt unides en tots els obstacles que ha patit la ‘princesa del poble’ (drogaddicció, el problema amb Toño Sanchis), ha acabat de mala manera, amb una discussió molt forta que no han pogut ni solucionar les seues amigues de tota la vida i que formen part del grup: Tina i Sole, que haurien intentat intervindre entre les dos sense resultats satisfactoris.

 

Belén Esteban i Mariví sempre han sigut inseparables | ValènciaDiari

 

De moment, no se sap el motiu que hauria acabat amb una amistat que pareixia indestructible, ni sabem si Belén Esteban decidirà explicar tot el que ha passat en un ‘Sábado Deluxe’,  però el que sí que està clar és que l’ex de Jesulín ha patit episodis similar amb altres suposats amics seus, discutint o acabant la seua amistat amb persones de confiança sense cap mirament.

 

El mateix va passar anteriorment amb la seua estimada amiga Rosa Benito, amb qui ja no es parla i, fins i tot, s’amenaça públicament; o més recentment amb Anabel Alonso, amb qui va discutir pels corredors de Telecinco per la defensa de Mila Ximénez en ‘GH VIP’.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les paraules de Gianmarco a Adara que l'han deixada «flipant»" "Última hora: Makoke i Tony Spina donen per finalitzada la seua relació"