El 'bombazo' de Daniela Blume: «He pagat a dones per sexe»

L'últim programa de ‘Samanta i el sexo' de Cuatro ha donat molt de què parlar gràcies a estes confessions de Daniela Blume
 
Daniela Blume en 'Samanta y el sexo' | Cuatro

 

Samanta Villar és la presentadora del programa 'Samanta i el sexo' produït per 'Boca Boca' i ha reprès un estudi que afirma que en 2030 el sexe entre persones serà residual com una hipòtesi per a investigar les diferents maneres de viure la intimitat sexual.

La sexòloga i col·laboradora de televisió, Daniela Blume, va ser convidada dimarts passat 14 de novembre juntament amb Jorge Javier Vázquez i Adrián Rodríguez. Si en anteriors notícies hem comentat el pas pel programa del presentador estrela de Telecinco, ara també ho fem amb Blume, que tampoc va dubtar a confessar algunes de les seues experiències sexuals.

La que va ser finalista de 'Gran Hermano VIP 5' ha confessat que ha pagat per mantenir relacions sexuals amb dones juntament amb la seua parella, i és que en anteriors ocasions ja va confessar que és una dona a la qual li crida l'atenció tot el relacionat amb les arts amatòries i que no dubta a provar experiències noves.

Així, va confessar que «He pagat per sexe, en viatges a Ámsterdam, mentre viatjava amb les meues parelles. He experimentat molt sexualment, però sempre necessite un vincle fort. He contractat dones amb ells. Sóc molt curiosa.»

A més, també ha afirmat que li agradaria tenir experiències d'un altre tipus i ha deixat als espectadors molt sorpresos: «També aniria a un prostíbul de nines amb la meua parella. Per vore-ho, mai he estat en cap. En principi no em posa la idea, però bo».

Blume ha explicat sense embuts davant de la presentadora tot sobre les seues relacions íntimes, els seus costums i els seus orgasmes i ha afirmat que el sexe és un tema que li agrada prendre-se'l amb serietat, perquè gaudeix amb ell, però no ho practica amb qualsevol: «En contra del que puga semblar, el sexe per a mi és bastant sagrat. M'ho prenc molt seriosament. En el meu cos, que és el meu temple, entra qui jo decidisc. Em costa molt fer-ho perquè sí o amb desconeguts».

Un altre dels 'bombazos' que ha confessat Daniela és que arriba a ejacular sola quan està dormint «Jo em córrec a la nit", ha desvetlat Blume. «Quan estic somiant, dormint i somiant, tinc orgasmes sola. Ja estic calibrant el meu equilibri. Jo aspire a fer açò en la vida real, sense somiar. És natural i no té mèrit, però és així».

Blume amb Jorge Javier | Cuatro

 

Finalment, la col·laboradora ha volgut donar el seu punt de vista sobre la situació actual del sexe en la societat i el que els homes pensen que fan bé «Actualment hi ha un problema amb les xarxes, amb la hipersexualizació, amb el porno... Els xics creuen que per a donar la talla cal fer el mateix que en els vídeos. Ells creuen que el que els satisfà és això. Cal anar una mica més enllà del sexe superficial».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El presentador de Telecinco que s'ha gitat al llit amb molta gent per un curiós motiu" "L'increïble nu d'una presentadora de 'Telecinco' que no et creuràs"