Les Campos tremolen davant la presència a Espanya de 'Bigote Arrocet'

María Teresa Campos haurà de fer front a la nova estratègia d'Edmundo Arrocet
Edmungo 'Bigote' Arrocet i María Teresa Campos |

La inesperada arribada a Espanya d'Edmundo “Bigote” Arrocet plena d'inquietud a María Teresa Campos i les seues dos filles. Si l'humorista es decideix a comptar intimitats familiars, pot organitzar-se una bona. Ja té una suculenta oferta televisiva sobre la taula i l'està calibrant. Però primer vol assabentar-se detingudament de tot el que han dit sobre ell durant la seua absència.


Bigote Arrocet va decidir distanciar-se de la mare de Terelu i en cap moment ha pensat a reprendre la seua relació amb ella. No obstant això, li interessa mantindre el vincle perquè no vol perdre el protagonisme mediàtic que va guanyar durant el festeig.


María Teresa està molt molesta amb el còmic perquè considera que no s'ha comportat d'una forma adequada. La matriarca de les Campos ha posat punt final a la seua història d'amor, encara que no aconsegueix oblidar a la seua exparella.


Bigote Arrocet està en negociacions per a convertir-se en concursant de 'Secret Story', un programa explosiu que s'emetrà en Telecinco. “S'ha reunit amb Zeppelin per a negociar el seu fitxatge pel reality de convivència”, informa el mitjà 'Algo pasa TV.'

Els cotxes d'Edmundo

 

Edmundo es va presentar a Madrid abans d'hora, perquè els últims rumors apuntaven al fet que no ho faria fins a mitjan setembre. I va jugar al gat i al ratolí amb els reporters de “Sálvame”, que van rebre una xivatada avisant-los del seu desembarcament al nostre país. Va intentar despistar-los, es va fer el longuis davant les preguntes, va començar a córrer per a perdre'ls de vista, es va equivocar de cotxe i es va ficar en el dels reporters… Absurd i vergonyós.


Des del seu cercle més pròxim, expliquen que Arrocet té un cabreig tremend amb el seu ex Teresita, que ha manat al desballestament els cotxes que l'artista guardava en el seu garatge des que va trencar la relació amb ella. La veterana periodista estava farta de veure cada dia els automòbils en la seua propietat. I Bigote es pregunta com ha aconseguit la bona senyora desfer-se dels cotxes sense la seua autorització.


María Teresa, terroritzada per culpa de Bigote Arrocet

 

Edmundo ja no té cap oportunitat per a tornar a la família Campos, així que no seria d'estranyar que acabara venent el seu costat fosc. Sempre s'ha dit que Terelu i Carmen són bastant prepotents, alguna cosa que han demostrat quan parlaven d'ell.


Les filles de Teresa no li perdonen que parlara de la presentadora en determinats termes, així que han fet comentaris bastant ofensius. Carlota Corredera, íntima amiga del clan, assegura que la matriarca “no vol saber res d'este senyor”.


Ningú esperava que l'antic padrastre de Terelu tornara del seu exili i tothom està desitjant saber què té pensat. Segons informa Salva'm, ha planejat quedar-se durant un temps perquè ha portat moltes de les seues pertinences.


De moment s'està quedant en un dels millors hotels de la capital i està acompanyat d'una única persona: el seu representant. No vol fer declaracions, així que es nega a parlar amb cap mitjà de comunicació abans de tindre'l tot ben lligat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Terelu Campos emocionada després de rebre el millor dels regals" "Gloria Camila prendrà mesures cautelars contra Rocío Carrasco"