Carme Forcadell va acudir al Tribunal Suprem amb un abric de luxe

Segons els diversos models que es poden trobar en els establiments, l'expresidenta del Parlament de Catalunya podria haver comprat la peça per uns 1.500 euros o més
Carme Forcadell amb l'abric | València Diari

 De l'estilisme de Carme Forcadell, les vegades ha acudit a declarar davant el Tribunal Suprem estos últims dies després de ser acusada per delictes de sedició, rebel·lió i malversació, han destacat les mateixes peces: els seus abrics. L'últim, el que va visitar ahir dijous 9 de novembre, reflectix el seu nivell de vida i demostra que amb el seu sou mensual fix de 7.794,77 euros, Forcadell no ha escatimat a l'hora de triar les millors peces de vestir.

  

  

I és que segons el portal 'Vanitatits', l'expresidenta del Parlament de Catalunya va acudir davant el jutge este passat dijous amb un abric de pell que podria arribar a valdre més de 1.500 euros. És un característic abric llarg de cuir—suposadament napa—amb un folre i solapes i caputxa de pèl de mouton o de bé.

Este abric, malgrat les seues característiques i cars materials, es pot trobar en diversos establiments i diverses signatures de moda els venen, fins i tot amb descomptes. Per exemple, en El Corte Inglés presenta en la seua secció de Peletería diversos abrics molt semblants al de Forcadell. Un molt semblant del dissenyador Georges Rech es ven actualment per 1.225 euros—és la Setmana d'Or i presenta un descompte del 50%— a diferència del seu preu original de 2.450 euros.

Este és l'abric de Forcadell | zalando

 

En la plataforma 'online' de compra Zalando hi ha un abric de la signatura Ventcouvert molt similar en tons grisencs que es ven per 1.850 euros. Tots estos són preus bastant elevats que tanmateix són habituals en este tipus d'abrics. Un comerç de peletería ha explicat al mitjà citat que presenten este preu perquè «són peces de qualitat, de materials cars. Alguns fins i tot són reversibles i sobretot molt exclusius».

  

  

L'abric de pell de 1.200 euros | uterqüe

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!