Carola Escámez, ex de Miki Nadal, enganxada amb el seu entrenador personal

Miki Nadal i Carola Escámez van posar punt final a la seUa relació fa dos mesos
Miki Nadal i la seua parella han decidit continuar amb els seus camins per separat | INSTAGRAM

 

L’exdona de Miki Nadal, Carola Escámez, ha trobat l’amor una altra vegada. Després que el matrimoni format per ella i el presentador Miki Nadal se separara este últim mes de juny, al cap de 5 anys de relació i una filla en comú, Carola ha disfrutat de les seues vacacions al costat del seu nou amor: el seu entrenador personal, Roberto Martin.

 

Tal com revelava 'OKDiario', la incipient parella ha passat les seues vacacions en Astúries, a on les càmeres els han enganxat en una actitud molt afectuosa. El deport pareix ser una de les passions que ha unit esta parella, ja que ella va ser membre de la selecció espanyola de Tir al Plat, coronant-se fins i tot com a campiona olímpica.

Carola i Miki Nadal, una sonada ruptura

La ruptura protagonitzada per Miki i Carola es va produir fa només 2 mesos, i està resultant molt polèmica després que eixira a la llum que Miki Nadal havia sigut condemnat per la justícia per un delicte de vexacions a la seua exdona. La parella decidia acabar amb el seu matrimoni després d’arrastrar una llarga crisi en la seua relació que va tindre el seu origen en dos devastadores circumstàncies: per una banda, van perdre el bebé que esperaven, i per l’altre, la mare de Carola els va denunciar per no poder vore a la seua neta. 

Roberto Martín, la nova parella de Carola Escámez, és el seu entrenador personal | INSTAGRAM

 

De moment, Carola i Roberto Martín no han fet el pas de publicar imàtgens en comú, però sí que s’envien missatges encriptats a través de les xarxes socials. «Així, esperant un taxi, de manera natural», comentava ell en una de les fotos que havia publicat Carola en Instagram. Ella, comentava en una altra fotografia de l’entrenador: «Estàs en Xile? Has posat un Moai», cosa que ell  responia: «El que em faltava! Creuar l’Atlàntic! Perdona’m, volia simbolitzar unes roques».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔥👙 FOTO HOT: Elsa Anka en biquini li pega foc a internet" "❌ Es destapa tota la realitat sobre la traïció de Bigote Arrocet"