El 'carxot' de Kiko Matamoros a Makoke després de la ruptura amb Tony Spina

Amb la metralleta preparada contra la seua exdona
Kiko Matamoros | Telecinco

L'últim dissabte Makoke confessava en ‘Viva la vida’ que la seua relació amb Tony Spina havia acabat, després d’un any eixint junts. Entre llàgrimes, l’exdona de Kiko Matamoros confessava que estan en etapes diferents i que «si haguera tingut 25 anys, seria el pare dels meus fills, però estem en etapes diferents», deixant clar que la diferència d’edat i les ganes de Tony Spina de formar una família haurien sigut els impediments més grans a l'hora de continuar amb la relació.

 

Kiko Matamoros pronuncia les seues primeres paraules al respecte

Per la seua banda, el seu ex Kiko Matamoros ja ha sigut preguntat per la notícia de la ruptura entre Makoke i Tony Spina i pareix  que el tema ni li va ni li ve: «M’estic emportant un disgust...», ha ironitzat el col·laborador de ‘Sálvame’, afegint: «No em produeix tristesa, alegria, ni res… Fa temps que estic desvinculat emocionalment d'esta senyora. Està fora de la meua vida», ha assegurat.

 

Makoke, en un mar de llàgrimes mentres donava la notícia de la seua ruptura amb Tony Spina | TELECINCO

 

Però la cosa no va quedar ací, ja que Kiko Matamoros tenia la metralleta carregada per a disparar contra la que va ser la seua dona durant més de 20 anys i amb qui va tindre una filla.

 

Va aprofitar l'ocasió per a fer un comentari a les declaracions que havia fet Makoke sobre la seua ruptura, assegurant que si ella haguera sigut més jove, Spina s’hauria convertit en el pare dels seus fills: «No sé si als seus fills els haguera agradat que Tony fora son pare», va dir el col·laborador.

No content amb això, Matamoros també va fer un comentari sobre les explicacions que la seua exdona va donar per a justificar la ruptura: «Com a espectador, el relat em va paréixer que tenia un to molt confós, molt incoherent, no entenia res, no sé si estava parlant en clau...».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ix a la llum el passat més fosc d'Antonio David" "Belén Esteban trenca amb una de les seues millors amigues després de 40 anys"