Chenoa parla del seu moment més trist

La cantant ho té molt complicat per a poder ser mare
Chenoa en la televisió | La Sexta

Chenoa està a punt de casar-se amb la seua parella, Miguel Sánchez Encimas, un dels metges més prestigiosos d'Espanya. A pesar d'esta notícia, la cantant ha confessat en l'últim llibre de Carlota Corredera el seu pitjor drama personal.

  

La cantant ha explicat que té molt complicat tindre fills biològics, ja que va patir endometriosi i principi de càncer d'úter. «De fet, estic operada dos voltes per laparoscòpia», confessava Chenoa. L'artista sempre s'ha sentit pressionada quan li preguntaven per tindre fills, ja que als seus 44 molts l'han estressat amb la idea de ser mare. «Igual volia i no podia», confessa l'extriunfita referint-se a la maternitat.

Greus problemes per a tindre fills

«No puc tindre fills. He intentat explicar-ho des d'un punt de vista en el que es voran reflectides moltes dones que han intentat ser mares i que, de sobte, es veuen amb 42 anys, l'edat que tinc jo, i que siga biològicament impossible», va confessar en octubre de 2017 en un programa de ràdio.

  

Ara, la cantant ha explicat els orígens d'estos problemes de salut. «Va ser en una revisió normal, rutinària, sense més. Ho van trobar i ho van extirpar. La prevenció és el realment important. Cada any cal fer una revisió perquè som moltes les dones que l'hem passat o l'estan passant. Em revise cada sis mesos i continue amb el meu metge de tota la vida», va explicar. A més, Chenoa també patix endometriosi. De totes maneres, l'excol·laboradora de Zapeando encara té il·lusió i esperança per a ser mare.

També pots llegir..

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La confessió de Jorge Javier Vázquez en el seu pitjor any" "Foto: Kiko i Sofía, despullats i íntims"