Chiqui de 'GH' afirma que el seu matrimoni era un «infern»

L'exconcursant de 'Gran Hermano' ha parlat de l'infern que va viure amb el seu marit
Chiqui ha explicat en 'Sábado Deluxe' l'infern que ha patit | Instagram

Fa a penes uns dies eixia a la llum que Chiqui, participant de 'GH', i la seua parella, Borja, posaven punt final a la seua relació després de més de deu anys junts i dos filles en comú.

La mateixa Chiqui ho va confirmar a través de les seues xarxes socials: «És cert, pel bé de les meues filles i el meu». Este passat dissabte, l'exconcursant de 'Gran Hermano' va aparéixer en 'Sábado Deluxe' per a explicar tot el que havia passat.

L'infern que ha patit Chiqui

Després de sincerar-se, va assegurar que els últims cinc anys amb Borja havien sigut «un veritable infern». «Fa sis mesos que estic en tractament psicològic», i assegurava que «he tingut por tant per mi com per les meues filles».

Chiqui va prendre la sòlida decisió de separar-se el passat 13 d'octubre, després d'haver-ho pensat en diferents ocasions. Almudena, que és el seu nom, va assegurar que «Borja no es feia càrrec de les xiquetes ni de la casa ni res, es passava 16 hores davant de l'ordinador i em tenia prohibit entrar a l'habitació a on ell estava».

En general, el dia a dia de la parella no era bo i portaven, segons ella, «pràcticament dos anys sense relacions íntimes». Ara, Chiqui se sent com una «dona alliberada» després d'haver-ho «aguantat tot» per les seues filles.

«No podia eixir, es ficava fins i tot amb el meu físic, el dia que em vaig posar de part de la meua segona filla ell estava en l'ordinador i jo amb contraccions i ni em preguntava com estava», va confessar sense poder reprimir les llàgrimes. Chiqui es troba ara rebent teràpia i ha explicat que no es tanca a l'amor i que només busca «un home que m'estime i em respecte».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Adara parla per primera volta de la seua situació sentimental" "Expectació per la reaparició d'Adara en 'Sábado Deluxe' en plena polèmica"