Un col·laborador de Telecinco, assenyalat per filtrar una denúncia a Antonio David

Antonio Rossi va ser l'encarregat de filtrar la demanda de Rocío Carrasco que va protagonitzar diverses portades de la premsa del cor


Una de les grans reivindicacions de Rocío Carrasco en la seua guerra oberta contra Antonio David és que s'abstinguera de fer declaracions sobre la seua vida i que no filtrara als mitjans informacions que, en molts casos, arribaven tergiversades o no s'ajustaven a la realitat, segons s'ha posat de manifest en 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la sèrie documental que està arribant als seus capítols finals.

Que no transcendira a la premsa un assumpte d'enorme calat per als dos i que és l'eix central de l'esmentada sèrie produïda per 'la Fábrica de la Tele' és una cosa que no es va aconseguir....

El 22 de desembre de 2016, Rocío Carrasco va interposar una denúncia contra Antonio David Flores per un suposat delicte de lesions psicològiques, tot i que no va ser ni jutjat ni condemnat. Ara bé, segons informa 'Vanitatis', el cas es podria reprendre si s'aporten noves proves abans que prescriga. 

El col·laborador de Telecinco Antonio Rossi va filtrar la denúncia, però l'equip legal de la denunciant sosté que «esta denúncia es va mantenir en secret per part de la Sra. Carrasco Mohedano de cara als mitjans de comunicació des de la data de la seua presentació en els Jutjats de Plaza de Castilla de Madrid, el 22 de desembre de 2016, i des de llavors fins al 23 de març de 2017, que se li notifica, el mateix dia de la declaració que va prestar al Jutjat d'Instrucció núm. 2 el denunciat», expliquen.

Els advocats de la filla de Rocío Jurado apunten que «durant els mesos que discorren des del 22 de desembre de 2016 fins al 23 de març de 2017, la denúncia es manté en secret davant el coneixement dels mitjans de comunicació i curiosament, insistim, i no cal ser vident, el dia abans d'haver de testificar -el dia 29 de març de 2017- el seu escrit de denúncia -que no és una querella ni una demanda- que ha donat lloc a la incoació de les presents diligències prèvies, salta als mitjans de comunicació».

Antonio Rossi, acusat de filtrar la demanda

Els advocats assenyalen a un programa de televisió i a un col·laborador en concret: «Curiosament, ha estat una persona propera a l'investigat la qual fa pública la denúncia en el conegut programa de televisió d'Ana Rosa Quintana durant el matí del dia posterior (28 de març). Antonio Rossi és qui difon la demanda i manifesta que Donya Rocío Carrasco ha d'anar a ratificar i que també està citat l'investigat».

A més, exposen que «es fa públic el que s'estima oportú en defensa dels interessos del denunciat i no el que constitueix la realitat».


Cal destacar que este cas va sobreseure provisionalment i va ser confirmat pel Tribunal Suprem. En el capítol 11 de la docusèrie, que es va emetre anit, Rocío Carrasco confessa que «encara no és un cas tancat i estic segura que es farà justícia». A més, assegura que «perquè siga absolt, un ha de ser jutjat».

Podria reobrir-se el cas de Rocío Carrasco?

'Vanitatis' sha posat en contacte amb diversos experts en la matèria per saber si realment es podria reobrir el cas. Un d'ells, Pablo Doñate Gazapo de Badiola, soci de l'empresa Martínez-Echevarría & Rivera Abogados, apunta que tot canviaria si Antonio David decidís demandar Rocío pel que està dient a la docusèrie.

«Arran de la prova practicada en estos nous processos judicials que pogués iniciar Antonio David (i especialment si les pretensions d'este foren desestimades), els lletrats de Rocío Carrasco intentaran presentar 'noves proves' davant el jutjat penal que va sobreseure el cas de maltractaments, intentant així reobrir este procés penal iniciat en el seu dia», explica Doñate Gazapo de Badiola.

«No obstant això, perquè es pogués reobrir el cas de maltractaments i que este tingués cert recorregut, tenint en compte el cas, al meu entendre estes 'noves proves' haurien de consistir en alguna cosa més que les declaracions de Rocío Carrasco emeses en un programa de televisió», conclou l'advocat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'L'oferta' a Joaquín i la seua dona: 'Ens ofereixen 1 milió d'euros'" "Belén Esteban, uns dels grans suports de Mila Ximénez"