El comunicat amb el qual Amelia Bono i Manuel Martos confirmen el seu divorci

Amelia i Manuel: "Hem sigut, som i continuarem sent una família feliç"

Amelia Bono i Manuel Martos se separen. Una notícia que va saltar a la premsa fa uns dies a través de la revista 'Hola!' i que ara, l'endemà passat, han confirmat els seus protagonistes a través d'un escarit comunicat en el qual asseguren que "continuaran sent una família feliç" i que el seu amor i el seu afecte "continuarà sent igual d'important".


"Sí, ens separem. Estic bé”, confessava la mateixa Amelia a les seues amistats més pròximes fa a penes unes hores.


El comunicat

 

"Després de quasi 15 anys, Manuel i jo hem pres la difícil decisió de separar-nos com a parella, però continuarem junts i units tota la vida pels nostres 4 tresors, que són el més meravellós que tenim, i per tot el que han significat estos anys junts. Donem gràcies a la vida per tot el que hem viscut i també per tot el que ens queda per viure", arranca l'esperat comunicat que fa a penes 48 hores anunciava el mateix Martos que emetrien pròximament.

"El nostre amor i el nostre afecte continuarà sent igual d'important, igual de bonic, igual de gran, però diferent. I continuarem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que fins ara". Unes paraules que confirmen que de moment el matrimoni continuarà vivint sota el mateix sostre, com han fet durant els últims mesos per a salvaguardar, en la mesura que siga possible, la normalitat familiar sobretot pels seus quatre fills, encara xicotets.

"Hem sigut, som i continuarem sent una família feliç. Sempre", subratllen per a finalitzar agraint al seu entorn el suport rebut des que decidiren comunicar la notícia del final del seu matrimoni al món. "Gràcies a tots pels vostres missatges d'afecte".

Una notícia inesperada

 

El matrimoni, un dels més solvents de l'actualitat, ha pres esta decisió de manera meditada, i encara que fan vides separades des de fa temps, les mostres d'afecte en xarxes socials i les lloances com a pares s'han succeït en les seues xarxes socials durant les últimes setmanes.

Una altra ruptura en la família

Este comunicat ha arribat el mateix dia que José Bono Jr. i Aitor Gómez tampoc continuen junts. A pesar que este cap de setmana s'hauria celebrat la seua esperada (i posposada per la pandèmia) boda, la veritat és que no sols no tindrà lloc, sinó que després dels rumors de crisis que assolaven la seua relació des de fa uns mesos, finalment han decidit no seguir avant amb el seu compromís.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les demolidores paraules de Kiko Rivera cap a la seua mare Isabel Pantoja" "Per què apareix amb tres xiquets? Tots els missatges de l'estàtua de Diana de Gales"