Es confirma la participació de Mila Ximénez en 'GH VIP 7'

La col·laboradora s'ha convertit en la primera concursant en confirmar la seua participació en el 'reality'
Mila Ximénez participarà en 'GH VIP 7' | TELECINCO

 

Després de setmanes de rumors, finalment, la participació de Mila Ximénez en ‘GH VIP 7’ s’ha confirmat. D’eixa manera, la col·laboradora de ‘Sálvame’ és la primera concursant oficial d’esta pròxima edició de famosos de ‘Gran Hermano’.

La col·laboradora ja té certa experiència en el món dels ‘realities’ després d’haver participat a ‘Supervivientes 2016’, a on va ser una de les concursants més polèmiques de l’edició. Amb la seua forta personalitat, que ha mostrat en repetides ocasions en ‘Sálvame’, va protagonitzar molts conflictes, i és probable que siga una de les habitants de la casa de Guadalix amb qui siga més difícil de conviure. Segur, això sí, que aportarà molt de contingut i moments televisius que seran recordats en el ‘reality’.

 

Letícia Sabater, Rafael Amargo o Falete, podrien entrar també en 'GH VIP 7'

Així es manifestava Mila respecte a la nova aventura que viurà en els pròxims mesos: «’GH’ és un format tan bo i tan dur, perquè psicològicament ha de ser dur. I crec que a estes altures del partit, per què no m’ho he de permetre?». També va voler reflexionar sobre les diferències que per a ella tindria la seua estada en la casa de Guadalix en comparació amb la que va tindre en l’illa d’Hondures quan va estar concursant en ‘Supervivientes’: «’Supervivientes’ era una aventura, però això és una experiència».

 

Mila Ximénez afirma que 'GH VIP7' serà una experiència | València Diari

 

Amb la primera concursant confirmada de la pròxima edició de ‘GH VIP’, queden encara molts rostres per revelar, tot i que alguns sonen ja amb molta força, com són: Falete, Leticia Sabater, Rafael Amargo, Ángela Ponce, Anabel Pantoja o Patricia Rodríguez.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"📺 Maria Patiño estalla contra Bertín Osborne i diu tot el que pensa" "📺 El preciós gest d'Isabel Jiménez en un dels moments més durs per a Sara Carbonero"