Cristina Pedroche promociona el seu nou perfum amb una imatge d'allò més sensual

La presentadora apareix asseguda sobre el sofà, amb el vestit descordat i l'esquena al descobert

Cristina Pedroche és una de les cares televisives més reconeixibles del país i la seua agenda està més ocupada que mai amb les seues col·laboracions habituals en 'Zapeando' i la preparació de les Campanadas d'este 2017-2018, entre altres projectes.

Un d'eixos projectes és el llançament d'un nou perfum que ha volgut compartir amb els seus més d'1,6 milions de seguidors en Instagram amb una imatge d'allò més sensual.

La presentadora apareix asseguda sobre un sofà deluxe, amb el vestit descordat per l'esquena i mostrant un suggeridor sostenidor d'encaixe negre, tot acompanyat del text «Jo tots els dies desdejune així... Una poma i unes gotetes del perfum de la Pedroche i a menjar-me el món».

Uns nadals molt sensuals

La presentadora porta diverses setmanes publicant en el seu compte d'Instagram diverses imatges molt suggeridores i que pocs pensarien que es fa en ple mes de desembre, entre temporal i temporal de fred i neu. 

Totes eixes imatges, precisament, tenen una funció molt clara: promocionar el seu nou perfum. Un nou producte que posa a la venda just en les festes de Nadal, el millor moment per a expandir la seua visió de negoci i ampliar els seus ingressos. 

Un altre dels motius d'estes publicacions, com és habitual, és promocionar dissenyadors i marques de roba o de maquillatge, tot a l'espera de saber-se quin vestit portarà en les Campanadas d'este any en Antena 3.

Campanades amb Alberto Chicote

L'any passat, Cristina Pedroche ja va ser la elegida per a donar les Campanadas en la cadena capdavantera d'Atresmedia al costat del cuiner Alberto Chicote, i a  la vista d'uns bons resultats d'audiència, la cadena no ha volgut arriscar i ha repetit la seua proposta. 

El vestit de la presentadora és un dels secrets millors guardats de la temporada televisiva des que al desembre de 2014, al costat de Frank Blanco, presentara les Campanadas de la Sexta amb un vestit que va ser molt criticat per les seues transparències.

Des de llavors, Cristina Pedroche ha presentat cada any les campanades. En 2015 i 2016 va acompanyar a Carlos Sobera en Antena 3 des de la Puerta del Sol de Madrid, mentre que l'any passat va compartir la nit amb Alberto Chicote, com ocorrerà el pròxim 31 de desembre.

Cristina Pedroche amb Frank Blanco en les Campanades 2014-2015 de La Sexta | La Sexta

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"DRAMÀTIC: La malaltia incurable que pateix Carme Chaparro" "FOTOS: La imatge de Patricia Montero amb molt poca roba que ha revolucionat hui Espanya"