Dakota passa per quiròfan per a millorar la seua cara

L'exconcursant de 'Supervivientes' va realitzar-se fa poc una cirurgia estètica d'augment de pits
Dakota en la televisió | Mtmad

Després de sotmetre’s a una cirurgia estètica d’augment de pits, l’exconcursant de ‘Supervivientes’ Dakota s’ha atrevit amb una nova tècnica de cirurgia estètica: l’augment de llavis amb àcid hialurònic.

 

Per fer-ho, ha assistit a una clínica estètica on a més, ha gravat la intervenció estètica sencera, mostrant-se nerviosa al principi, mentres que preguntava a la doctora: «Però em farà mal?», pregunta a la que ella li responia assegurant-li que amb l’anestèsia no ho notaria.

Dakota, molt feliç amb el resultat

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ tenia ganes de lluir uns llavis prominents i es queixava que ella sempre els havia tingut molt primets, així que no s'ha volgut perdre esta nova tècnica. Després de gravar lstories en Instagram, Dakota ha volgut mostrar orgullosa el resultat final. 

«Per fi vos ensenye els meus nous llavis. I també m'he animat a provar el botox al front. Ja sabeu que m'agrada compartir amb vosaltres la meua experiència per aclarir els vostres dubtes. Estic molt contenta amb el resultat amb @clinicasdiegodeleon», ha expressat amb una fotografia a Instagram.

Dakota, orgullosa del resultat del seu augment de llavis | Instagram

Després d'augmentar-se els llavis, Dakota ha decidit animar-se també amb el front i injectar-se Botox en esta part, per eliminar les arrugues d'expressió. Finalment, ha agraït a la doctora la seua feina i els resultats en el seu rostre: «Gràcies doctora, estan súper bonicos els meus morros».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Parlen de les demandes d'Alba Carrillo en un programa de Telecinco" "Alba Carrillo vol que facen fora del treball a un company seu"