Les demolidores paraules de Kiko Rivera cap a la seua mare Isabel Pantoja

El fill de la cançonetista ha sigut molt contundent sobre este tema Kiko Rivera, categòrica després de la declaració de la seua mare en els jutjats
Isabel Pantoja i Kiko Rivera, cada vegada més distants l'un de l'altre | GTRES

Després de diversos mesos de polèmica mediàtica ha quedat bastant clar per a tots que la relació de la família Pantoja no està en el seu millor moment.

Dijous passat 1 de juliol la cançonetista era el focus d'atenció pel fet que va acudir els Jutjats de Chiclana en qualitat de testimoni per a testificar en la causa oberta entre el seu germà, Agustín Pantoja, i el seu fill, Kiko Rivera.


L'artista ha reaparegut enfront de les càmeres del braç del seu germà, per la qual cosa qualsevol indici d'esperança per al Dj es va esfumar en qüestió de segons. Un dia molt complicat per a Isabel Pantoja, que a més va patir un atac d'ansietat durant la seua testificació i va haver d'abandonar els tribunals entre llàgrimes, segons han indicat diversos testimonis.


El Dj s'ha pronunciat sobre este gest en xarxes socials i li llançava un missatge molt clar a la seua mare. Les publicacions del seu Instagram deixen molt a la vista que la distància amb la seua mare és cada vegada major i fins i tot irreparable. "És millor no esperar res de ningú. Qui et pense que t'escriga. Qui t'estranye que et busque. Qui et vulga que ho demostre. Feliç dia família. Prompte arribe amb sorpreses", unes paraules acompanyades d'una foto del Dj mirant pensatiu al sòl.


Però eixe no ha sigut l'únic dard enverinat que Kiko li ha llançat a la seua mare, abans de desconnectar de les xarxes a escrit en els seus stories un missatge bastant contundent respecte a la situació que està vivint amb tota la polèmica familiar. "La família no sempre és de sang. La família són les persones en la teua vida que et volen en la seua. Són aquells que t'accepten per qui eres. Aquells que farien qualsevol cosa per veure't somriure i aquells que t'estimen sense importar res", escrivia el Dj. Unes declaracions que no han passat desapercebudes.


Kiko Rivera ho està passant fatal amb este tema, però ara compta amb moltíssim suport familiar. El diumenge passat va confirmar que torna a tindre una estupenda relació amb la seua germana, i Isa sembla que s'ha assegut amb el Dj per a parlar del tema. També compta amb el suport dels seus germans Cayetano i Francisco Rivera, de la seua dona i dels seus fills.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Per què apareix amb tres xiquets? Tots els missatges de l'estàtua de Diana de Gales" "Isabel Pantoja ja ha declarat en el judici contra el seu germà Agustín"