Dos senglars ataquen a Shakira i al seu fill Milan en un parc de Barcelona

La cantant assegura que els dos animals li van arrabassar la bossa i el telèfon mòbil

La cantant Shakira va ser atacada per uns senglars que li van arrabassar la bossa i el telèfon mòbil. I és que la presència de senglars a Barcelona i altres ciutats catalanes provoca cada vegada més problemes.


Shakira ha publicat en el seu compte d'Instagram una "story", on assegura que va ser atacada per dos senglars quan estava amb el seu fill major, Milan, al parc de Collserola, i que estos li van arrabassar la bossa amb el seu telèfon mòbil, que va poder recuperar posteriorment.


La cantant, que al costat del jugador del FC Barcelona Gerard Piqué i els seus dos fills viu en la zona alta de la capital catalana, mostra en les imatges que ha publicat la seua bossa trencada i explica: "Miren com m'han deixat la bossa dos senglars, m'han atacat", i convida al seu fill Milan a explicar com la seua mare es va enfrontar als senglars.

L'incident patit per la cantant coincideix amb l'anunci del partit animalista PACMA que demanarà explicacions a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per la forma en què van capturar a una família de senglars, amb xarxes, que es passejava per un carrer de la ciutat i que l'entitat ha qualificat de "brutal".


En el vídeo, penjat en Twitter, es veu com uns tècnics d'una empresa contractada per l'Ajuntament capturen amb una xarxa a la família de senglars al carrer a plena llum del dia, mentre els animals grunyen i intenten fugir, al mateix temps que una veterinària els injecta sedants.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Rivera presa la decisió més dràstica sobre la boda d'Anabel Pantoja" "Kiko Rivera i Isabel Pantoja, així va ser el seu retrobament en Cantora"