Edmundo Arrocet ha enviat missatges «picants» a Gema Serrano

L'estilista ha ensenyat en 'Sálvame' alguns dels missatges rebuts per part de l'actual parella de Maria Teresa Campos
Gema Serrano va explicar part dels missatges en 'Sálvame' | Telecinco

 

A Edmundo Arrocet se li acumula la faena. En les últimes setmanes, la parella de Maria Teresa Campos s'està vegent envoltat de rumors i polèmiques que no paren d'aparéixer de davall de les pedres.

Després d'estar dos mesos en Xile i de desmentir que li haja sigut indifel a la Campos, Arrocet haurà de respondre ara a les acusacions sobre que ha sigut la seua estilista, Gema Serrano. Esta ha visitat el plató de 'Sálvame' per a explicar que, a pesar de la seua negativa, Arrocet li ha enviat en diferents ocasions missatges pujats de to que donarien a entendre que vol mantindre, com a mínim, una aventura amb ella.

Uns missatges que, segons Kiko Hernández, són «picants»

El col·laborador del programa, Kiko Hernández, ha pogut llegir els missatges i ha confessat que són «picants», ja que contenen frases que diuen que troba a faltar els seus besos. A més, li enviava cançons a altes hores de la matinada i, fins i tot, li feia arribar missatges en els descansos del programa '¡Qué tiempo tan feliz!', presentat per la mateixa Campos.

Gema Serrano eixint del pis de solter d'Edmundo | Informalia

Davant d'eixa situació, Serrano va assegurar que no han arribat mai a intimar, tot i que considera que ell hauria estat encantat de fer-ho. A més a més, l'estilista va deixar caure que: «Si m'està escrivint a mi i m'està ficant estes coses, entenc que no només amb mi, pot tindre altres coses per allà, que ho busquen». Finalment, Serrano va dir que Arrocet també li ha dit 't'estime', ara bé, ara falta saber amb quin significat li ho ha dit i què en pensa l'actual parella de la periodista de tots estos rumors que, sense dubte, posen en perill la seua relació.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Es confirma el primer concursant de 'GH VIP 7'" "📺 Maria Patiño estalla contra Bertín Osborne i diu tot el que pensa"