L'escena final de 'La Isla de las Tentaciones' que ha fet botar totes les alarmes

Ha deixat bocabadats tots els espectadors del popular programa de Telecinco
L'escena final de 'La Isla de las Tentaciones' que ha fet saltar totes les alarmes  |València Diari

Des que va donar inici la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones', les seues gales repetixen èxit setmana rere setmana, ja que este programa, presentat per Sandra Barneda, conseguix sorprendre en tot moment als espectadors.

Així, quan pensen que ja no pot succeir res més interessant, sorgix una altra situació que els torna a deixar amb la boca oberta. I això és precisament el que va passar ahir a la nit. El públic va quedar perplex davant la victòria per 'KO' de Lucía enfront de Manuel a la foguera de confrontació.

I també per la intimitat que Jesús que va viure només baix els llençols. Però hi va haver més. L'escena final del programa, amb la que es va avançar què passaria en la pròxima foguera, està portant cua perquè no hi ha altra cosa de la qual es parle des d'ahir a la nit.

La novetat de la pròxima gal·la

Esta tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones' està portant amb si diferents novetats respecte a temporades anteriors. I bona mostra d'això és que ha conseguit molt protagonisme, per exemple, el que s'ha donat a conèixer com l'alarma de la temptació.

Doncs bé, la pròxima gala estarà marcada per una altra novetat més. En concret, pel fet que els xics que participen amb les seues parelles es voran cara a cara amb els temptadors d'elles. Vaja, que la tensió està assegurada.

Jesús i Isaac es voran les cares

Precisament per donar compte d'este canvi que s'introduïx en la dinàmica del programa, a la gala d'ahir es va emetre un avanç en els segons finals. I este avanç va permetre descobrir que Isaac ('Llop'), el temptador de Marina, estarà cara a cara amb el nóvio d'ella (Jesús). Esta situació farà que 'boten espurnes' entre els dos, és clar, perquè cal no oblidar que este últim ha vist a la seua parella tant besar-se amb Isaac com també tindre relacions sexuals.

Des que Marina i Isaac van començar a flirtejar, Jesús ha tingut tota classe de qualificatius per al solter. Caldrà vore si és capaç de dir-los també quan el tinga davant. Però, siga com siga, el moment d'esta trobada serà únic segons el poc que hem pogut vore. Concretament, en l'esmentat avanç es veu al temptador arribant a la foguera amb actitud fanfarrona, tant és així que porta a dir: «Alegreu estes cares, home, que ja està ací el pare».

Unes paraules que no agraden gens a Jesús. Este apareix mirant amb absoluta cara de menyspreu al solter mentres no deixa de treure la llengua i prémer la mandíbula. Dos senyals estes que s'està contenint la ira i les ganes de 'cantar-li les quaranta' a este.

La reacció del públic davant l'avanç

Com hem esmentat, estos segons d'imàtgens amb què es va tancar ahir a la nit la gala de 'La Isla de las Tentaciones' han deixat en tensió a tot el món. És més, els espectadors del programa han copat les xarxes socials parlant d'este 'gran moment', com diria Boris Izaguirre.

I hi ha opinions per a tots els gustos, des que els qui donen suport l'actitud d'Isaac i consideren que serà el guanyador de la 'batalla verbal' que es produirà, fins a altres creuen que Jesús explotarà i frenarà els peus al temptador. Siga com siga, la pròxima vetllada promet. No obstant això, reflex d'esta dualitat d'opinions són alguns dels comentaris que circulen ara per Twitter, per exemple:

  • «Quin fàstic el paperot de xic dur i dolentot que porta Isaac. Té tres hòsties».
  • «Pagaria per vore com Jesús li fica una bufetada en tota la boca al Llop».
  • «Hi haurà hòsties, jo ho veig».
  • «Jesús s'ho mereix, ell sap a què va i les banyes que es porta són com els que ha posat».
  • «M'ho diu a mi i Isaac acaba a la foguera».
  • «Jajaja, de veritat, quin percal».
  • «El pròxim programa serà brutal».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Està en boca de tots: el secret explosiu que està a punt de revelar María Patiño" "Revelen una part destacable de l'herència que Àlex Casademunt deixa a la seua filla"