Expulsen a Nicolas Cage d'un restaurant després de creure que és un sense sostre

Nicolas Cage no sembla emportar-se un record agradable de la seua última estada a Las Vegas


Fa anys està allunyat de tot el soroll i la bullícia que genera ser una de les grans estreles del panorama Hollywood

Nicolas Cage es va allunyar de les grans superproduccions a la recerca d'una major tranquil·litat.

Enguany ha sigut relativament tranquil per a l'actor, ja que malgrat haver participat en fins a tres pel·lícules, estes eren independents i no comptaven amb una publicitat tan massiva com altres produccions que han eixit al llarg d'enguany.

Però sembla que esta tranquil·litat ha arribat a la seua fi després d'este últim incident.


El problema al qual s'ha enfrontat l'actor és que, després d'arribar a un restaurant, els treballadors del local li van confondre amb un sense sostre quan va entrar al seu restaurant.

És important afegir que Nicolas no estava en les seues millors condicions, ja que segons compten en The Sun l'actor estava borratxo

. A més, una vegada va entrar al restaurant es va asseure en els sofàs d'este i es va llevar les xancletes que portava i va començar a cridar a les persones que hi havia dins.


En eixe moment un dels cambrers li va demanar que marxara del lloc i Nicolas no semblava molt content amb esta decisió, encara que al final va acabar per eixir.

Un testimoni, que ha demanat quedar en l'anonimat, compte el succeït: "Estàvem en eixe bar en Lawry, quan ens vam adonar que hi havia una persona sense sostre, borratxa i sent molt sorollosa. O això ens va semblar al principi. Però per a la nostra sorpresa, eixa persona era Nicolas Cage. Estava completament destrossat i s'estava encarant amb els cambrers del restaurant".


"Estava realment malament i anava caminant sense sabates. L'staff ens va contar que havia estat bevent xopets de tequila i whisky. Estava cridant a la gent i volia ficar-se en baralles, però l'staff li va dir que marxara. Anava tan borratxo que a penes podia posar-se les seues xancletes", continua.


Al que afig: "Ens va preguntar si volíem anar a la seua casa, però estava en molt mal estat, així que pensem que no era una bona idea. Un dels habituals va acabar per portar-li fins a la seua casa".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos senglars ataquen a Shakira i al seu fill Milan en un parc de Barcelona" "Kiko Rivera presa la decisió més dràstica sobre la boda d'Anabel Pantoja"